21 / 05 / 2024

Arzum Olivya Buharlı Ütü en uygun fiyata nereden alınır, özellikleri neler? 5 Mart 2023 fiyat listesi

Arzum Olivya Buharlı Ütü en uygun fiyata nereden alınır, özellikleri neler? 5 Mart 2023 fiyat listesi

Arzum AR684 Olivya Buharlı Ütü, 2400 Watt buhar gücü ve teknolojik tasarımı ile hem yatay hemde dikey bir şekilde kıyafetlerin ütülenmesini sağlıyor.



 Arzum Olivya Buharlı Ütü en uygun fiyata nereden alınır, özellikleri neler? 5 Mart 2023 fiyat listesi
Yüksek ütüleme performansı ve kireç oluşumunu engelleyen sistem ile çalışan Arzum olivya ütü ev hanımları tarafında çokça tercih edilen bir üründür. Ütü yapma işini pratik bir hale getiren cihaz kıyafetlerde gözle görülen etkili sonuçlar ortaya koyar. 

BUHARLI ÜTÜ ÖZELLİKLERİ

Arzum Olivya seramik tabanlı ütü, derin kırışıklıkları düzeltmeniz için güçlü buhar gücüyle kıyafetlere nufuz eder ve etkili bir sonuç ortaya koyar.Seramik tabanlı ütü 2400 Watt buhar gücüyle çalışarak hem yatay hem de dikey bir şekilde ütü yapma işlevinin gerçekleşmesini sağlıyor.

Gömlek, bluz gibi saten veya narin giysilerinizi asılıyken bile pratik bir biçimde kırışıklıklarından arındırarak pürüzsüz bir kıyafet ortaya koyuyor.Seramik tabanlı ütü dakikada 35 gramlık buhar gücüyle ütü yapar. Ürünün maksimum buhar gücü ise dakikada 120 gram olarak biliniyor. Su haznesi dolum kapasitesi ise 260 ml olarak ölçülüyor.

Bu model, kumaşın nemlenmesini sağlayan spreyleme mekanizmasıyla ütü işlemini gerçekleştiriyor.
Gerekli durumlarda kuru, nemli veya buharlı ütüleme işlemi rahatlıkla yapılabiliyor. Kendi kendine temizleme fonksiyonu sayesinde cihaz, su damlatmaz ve kumaş üzerinde leke bırakmaz yapıda olduğu için uzun yıllar kullanım imkanı sunuyor.

Kireç önleme özelliğine sahip Arzum AR684 Olivya Buharlı Ütü'nün buhar çıkış yerleri tıkanmaz ve kaliteli bir performans sergilemeye kaldığı yerden devam eder.
Seramik tabanlı olması sayesinde kumaş üzerinde yanmaya ve tahribata yol açmayarak güvenli big kullanım ortaya koyar.Arzum AR684 Olivya ütü 2400 Watt gücüyle az enerji sarfiyatı ile yüksek verim almanızı sağlar.

Peki Arzum Olivya ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? 


Geri Dön