02 / 05 / 2024

Philips HR2291/41 Cam Sürahi Blender en uygun fiyata nereden alınır,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi 

Philips HR2291/41 Cam Sürahi Blender en uygun fiyata nereden alınır,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi 

Philips HR2291/41 Cam Sürahi Blender,gelişmiş teknolojisiyle mutfaklarda karıştırma,doğrama,çırpma ve buz kırma işlemini gerçekleştiriyor.



Philips HR2291/41 Cam Sürahi Blender en uygun fiyata nereden alınır,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi 
Mutfaklarda yemeklerin ana malzemesini hazırlamak için kısa sürede ihtiyaca cevap veren blender seti ev hanımları tarafından çokça beğeniliyor. Kullanımı basit ve pratik olan blender sağladığı avantajlar ile mutfakta geçirilen zamanı en aza indiriyor.

CAM SÜRAHİ BLENDER ÖZELLİKLERİ

  • HR2291/41 cam sürahi blender mutfakta karıştırma ve doğrama ihtiyaçlarının tamamını karşılamak için beğenilere sunuluyor. 
  • Philips HR2291/41 cam sürahi blender karıştırma ve doğrama işlemleri için güçlü elektrik motoruna sahiptir. 600 Watt gücündeki elektrik motoru doğrama ve karıştırma işlemlerini zorlanmadan gerçekleştiriyor. 600 W gücündeki motorda termal koruma sensörü yer alıyor. 
  • Termal koruma sensörü sayesinde aşırı zorlanma durumlarında motor ısısı zarar verecek seviyeye ulaşmadan cihaz kendini korumaya alıyor. Bu sayede arıza veya hasarlanmaların önüne geçiliyor. 
  • Philips HR2291/41 cam sürahi blender özellikleri arasında geniş hacimli doğrama haznesi bulunuyor. Maksimum hazne kapasitesi 2 litrelik geniş hacim ile karşımıza çıkıyor. Bunun yanında etkili hazne kapasitesi ise 1.25 litre olarak biliniyor. 
  • Karıştırma haznesine konulan gıdalar 1.25 litreye kadar etkili bir şekilde doğrama veya karıştırma aşamasından pratik bir şekilde geçiriliyor. Ayrıca Philips HR2291/41 cam sürahi blender, kademeli hız ayarına sahiptir. 2 kademeli olarak çalışma hızı ayarlanarak çalışması gerçekleştiriliyor. Bu sayede doğranmak istenen gıdalar tercihe göre daha ince veya daha kalın doğranabiliyor.
  • Aynı zamanda cam sürahi blender, darbeli veya darbesiz karıştırma seçenekleriyle kullanım şeklini genişletiyor. Kullanımlar sonrasında gıda artıkları rahatlıkla temizleniyor. 
  • Kullanım sonrasında temizlik için bulaşık makinesinde yıkanabilir parçalar yer alıyor. Doğrama ve karıştırma için gıdaların konulduğu hazne camdan geliştiriliyor. Doğrama bıçağı paslanmaz çelikten üretilerek uzun ömürlü kullanım sağlıyor. 

Peki cam blender setinin sahip olduğu teknik özellikler neler? 

 


Geri Dön