28 / 04 / 2024

Xiaomi Mi Robot Süpürge ve Paspas en uygun fiyata nerden alınır? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Robot Süpürge ve Paspas en uygun fiyata nerden alınır? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ süpürge, sert zemin ve halı üzerinde kullanım imkanı sunuyor. Akıllı süpürgenin hem süpürme hemde silme özelliği bulunuyor? Peki yüksek performans ile çalışan akıllı robot süpürgenin diğer özellikleri neler?



 Xiaomi Mi Robot Süpürge ve Paspas en uygun fiyata nerden alınır? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Teknolojinin faydalarından yararlanarak etkin bir temiz isteyenler için Xiaomi Mi Robot akıllı robot süpürge 40 watt güç ile çalışmaktadır.Atrıca cihazın kullanım süresi 180 dakikadır.Yüksek emiş gücüne sahip cihaz hem paspas hemde silme işlemini bir arada yapar

AKILLI ROBOT ÖZELLİKLERİ

  • Xiaomi Mi Robot süpürge modeli hem süpürme hem de silme özelliğine sahip. Bu özellikleri sayesinde fonksiyonel bir kullanım sağlanıyor. 
  • Süpürgenin sert zemin ve halı üzerinde kullanım özelliği yer alıyor. Maksimum 40 Watt güç ile kullanılıyor. Bu güç seviyesi sayesinde maksimum performanslı bir kullanım gerçekleşmiş oluyor. Maksimum emiş gücü ise 3000 Pa olarak ifade ediliyor. 
  • Süpürgenin sıfırdan full dolu şarj seviyesine gelme süresi 3 saattir. Bu sayede cihaz kısa sürede kullanıma hazır hale gelir. 
  • Süpürgenin full dolu şarj seviyesi ile maksimum kesintisiz kullanım süresi 180 dakikadır. Maksimum temizlenebilir alan 250 metrekaredir. 
  • Akıllı robotta toz boşaltma istasyonu bulunmuyor. Bu nedenle toz boşaltma işlemi manuel olarak yapılıyor. Islak mop özelliği sayesinde temizlik sonrasında silme işlemi gerçekleşiyor. 
  • Robot süpürgede Hepa filtre sistemi kullanılıyor. Süpürgede siklon filtre sistemi bulunmuyor. Bir adet yan fırça vardır. Bu fırça, ulaşılması zor alanlarda kolay bir temizlik avantajı sağlar. 
  • Xiaomi robot süpürge modelinde sesli asistan kullanım özelliği yer alıyor. Desteklenen sesli asistanlar Amazon Alexa ve Google asistan olarak biliniyor. Süpürgenin emiş gücü kontrolü hem otomatik hem de mobil uygulama üzerinden sağlanıyor. 


Peki akıllı robot süpürgenin diğer teknik özellikleri neler? Fiyat listesi nedir?


Geri Dön