03 / 05 / 2024

Arzum süpürge en ucuz A101'de! Arzum elektrikli süpürge fiyatları ne kadar? 6 Nisan 2023 fiyat listesi...

Arzum süpürge en ucuz A101'de! Arzum elektrikli süpürge fiyatları ne kadar? 6 Nisan 2023 fiyat listesi...

Temizliği kolaylaştıran Arzum elektrikli süpürge modelleri, yüksek emiş gücü ve verimli motorları ile dikkat çekiyor. En inatçı tozları bile zeminde bırakmıyor. Peki, Arzum süpürge Evkur'da kaç lira? Arzum Magiclean Dikey Süpürge kaç TL? İşte detaylar...



Arzum'un elektrikli süpürge modelleri sahip olduğu donanım ve teknoloj ile temizliği kolaylaştırıyor. Güçlü emiş gücü ve yüksek verimli motoru en inatçı tozları bile zeminde bırakmıyor.

 Arzum süpürge en ucuz A101 de! Arzum elektrikli süpürge fiyatları ne kadar? 6 Nisan 2023 fiyat listesi...

Arzum marka elektrikli süpürgeler toz torbalı ya da torbasız modelleri ile tüm ihtiyaçları karşılıyor. Toz torbalı süpürgeler, toz ve bakterilerin güvenli bir şekilde toplanmasına ve toz torbasının içi dolduğu zaman kolaylıkla çıkarılıp atılmasına imkan sağlıyor. Dolu torba çıkarılırken, kilitli giriş kısmı sayesinde tozlar etrafa saçılmıyor.

Toz torbasız elektrikli süpürgeler, süpürme sırasında toz, alerjen ve bakterileri toz toplama haznesinde biriktiriyor. Arzum'un 4 litreye kadar toz toplama kapasitesi sunan modelleri ile uzun süre ara vermeden temizlik yapabilirsiniz. Emiş gücü azaldığında toz haznesi dolum göstergesi yanarak hazneyi boşaltma zamanının geldiğini belirtiyor. 

Arzum elektrikli süpürgeler kolay kullanımı ile de dikkat çekiyor. Uzun kablo, kablo sarma özelliği, ana gövde üzerinde cihazın kontrolünü sağlayan fonksiyon tuşları, metal ve ayarlanabilir teleskopik boru ve her yüzeye özel farklı süpürme aparatları ile dört dörtlük temizlik sağlıyor. Zemine göre ayarlanabilen süpürme başlığı ve yine ayarlanabilen emiş gücü, dar uçlu boru, temizleme başlığı, küçük fırça gibi aparatlar ile erişilmesi zor yerlerde etkili sonuçlar alınıyor.

Arzum, pratik dikey süpürge ve dikey şarjlı süpürge modelleri ile temizlik için etkili çözümler üretiyor. Toz torbasız dikey elektrikli süpürgeler, ergonomik tutma sapı, zemine göre ayarlanabilir fırçası, güçlü emiş gücü ve sessiz çalışma özelliği ile konforlu ve pratik bir kullanım sağlıyor. İşiniz bittiğinde süpürgeyi saklmak için dar bir alana bile rahatça kaldırabilirsiniz.

Dikey şarjlı süpürgeler ise kullanım kolaylığı sunarak hayatınızı kolaylaştırıyor. Dikey şarjlı süpürgeler ayrıca şarjlı el süpürgesi fonksiyonuna da sahip. Ana gövde olarak tasarlanan şarjlı el süpürgesi, tek tuşla borudan çıkarılıyor ve koltuk, masa gibi alanlarda rahatça kullanılıyor. Özellikli süpürge aparatları sayesinde farklı yüzeylerde en iyi sonuçlar elde ediliyor.

Peki, Arzum şarjlı süpürge kaç TL? Arzum Magiclean dikey süpürge en uygun nerede?

 


Geri Dön