01 / 05 / 2024

ASCE GYO 27-28 Temmuz'da halka arz ediliyor! Halka arz pay fiyatı 12,60 lira! 

ASCE GYO 27-28 Temmuz'da halka arz ediliyor! Halka arz pay fiyatı 12,60 lira! 

ASCE Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın halka arzı, 27-28 Temmuz tarihlerinde yapılacak. İşte ayrıntılar... 



Abdulkadir Konukoğlu Holding şirketlerinden ASCE Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın halka arzına sayılı günler kaldı. Türk iş dünyasının liderlerinden Abdulkadir Konukoğlu’nun iş yaşamı boyunca uyguladığı girişimci vizyon kapsamında, 2010'da kurduğu şirket sağladığı istihdam, üretim gücü ve ilk günkü başarma tutkusuyla Türkiye'de genişliyor. 

ASCE GYO’nun halka arz toplantısında açıklamalar yapan bdulkadir Konukoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı, ASCE Kurucusu ve Hâkim Ortağı Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, "ark yaratan, örnek gösterilen projelere imza atmak ve sektörün öncüsü olmak vizyonuyla yola çıktık. Yaptığımız her işte daima bin düşünür, bir yaparız" dedi ve başarılarının temelini de bunun oluşturduğunu vurguladı. 

Abdulkadir Konukoğlu, söz konusu açıklamasında "Yapılarımızın harcında bu anlayış; güven veren deneyim ve başarma tutkusu var. Şimdi aynı anlayışla, geleceğin harcını da karıyor; ASCE GYO’yu halka arz ediyoruz" ifadelerine yer verdi. 

ASCE GYO 27-28 Temmuz da halka arz ediliyor! Halka arz pay fiyatı 12,60 lira! 

ASCE GYO 27-28 Temmuz'da halka arz ediliyor! Halka arz pay fiyatı 12,60 lira! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön