03 / 05 / 2024

Asgari ücret bugün belli oluyor! İşte verilecek o rakam!

Asgari ücret bugün belli oluyor! İşte verilecek o rakam!

Milyonlarca çalışanı ilgilendiren asgari ücret bugün resmen açıklanıyor. İşte 2022 yılı için verilecek asgari ücret...



Milyonlarca çalışanı ilgilendiren asgari ücrette artık son viraja girildi. Çalışanlar 2022 yılı asgari ücretin ne kadar olacağını merak ediyor ve 2022 yılı asgari ücreti araştırıyor.

Memurlarnet'te yer alan habere göre, 2022 yılında asgari ücretin 4 bin 70 lira olması bekleniyor. Milyonlarca çalışanın beklediği rakam bugün resmen açıklanacak.

Asgari ücret bugün belli oluyor! İşte verilecek o rakam!

Asgari ücret ile ilgili olarak 4. ve son toplantı bugün yapılacak. TİSK, Türk-İş ve Hükümet yetkilileri daha önce asgari ücret ile ilgili olarak gerçekleştirilecek olan 3 toplantıdan herhangi bir sonuç alamamıştı. Yapılan toplantılarda TİSK 3 bin 500'ün çok üzerinde bir asgari ücret istediklerini belirtmişti.

Asgari ücret bugün belli oluyor! İşte verilecek o rakam!

Türk-İş de 2022 yılı asgari ücret rakamının işçiyi rahatlatması gerektiğini belirtmişti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Vereceğimiz asgari ücret adeta bayram havası oluşturacak" demişti.

Memurlarnet'in kulislerden edindiği bilgilere göre, asgari ücretin 4 bin TL'nin üzerinde olması bekleniyor. Merak edilen rakam bugün resmen açıklanacak. 

Asgari Ücret'te Türk-İş'in kırmızı çizgisi 4 bin TL!

Asgari ücrette kim? Ne kadar zam istiyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön