05 / 05 / 2024

Asgari ücret yeni zamla 5 bin TL'mi olacak? Selçuk Geçer'den flaş yorum

Asgari ücret yeni zamla 5 bin TL'mi olacak? Selçuk Geçer'den flaş yorum

Ekonomist Selçuk Geçer, Temmuz ayında ara zam yapılacağına ve asgari ücretin 5 bin TL'ye yükseltileceğine ilişkin iddialar hakkında dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu.  



Türkiye, Temmuz ayında asgari ücrete yapılması beklenen ara zamma kilitlendi.

Konuyla ilgili konuşan AKP kurmayları çalışmaların sürdüğünü belirtirken, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay da geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmüş ve asgari ücrete zam yapılması için çalışmaların başlatıldığını açıklamıştı.

Asgari ücret yeni zamla 5 bin TL mi olacak? Selçuk Geçer den flaş yorum

Enflasyondaki hızlı artış vatandaşın belini bükerken, asgari ücrete ara zam yapılması halinde tutarın ne kadar olacağı merak konusu oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön