29 / 04 / 2024

Asgari ücret zammında son dakika gelişmesi! Temmuz ayı maaşı ortaya çıktı!

Asgari ücret zammında son dakika gelişmesi! Temmuz ayı maaşı ortaya çıktı!

Her sene Aralık ayında yapılan Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantılarının ardından belirlenen asgari ücret için bu sene emekli ve memur Temmuz zammı ile birlikte ara zam yapılması yeniden gündemde! Yeni formüller belirlendi, ilk rakam oratya çıktı! İşte bütün ayrıntılar...



AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÖMER ÇELİK 2022  YILI ASGARİ ÜCRET HAKKINDA KONUŞTU

Haber Global'de yer alan habere göre; AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK Toplantısı ardından gündeme ilişkin açıklamalarda bulunurken, gazetecilerden gelen 'Asgari ücrete ara zam yapılacak mı' sorunu yanıtladı.

Bakan Bilgin milyonların beklediği müjdeyi verdi! 3600 ek gösterge ay sonunda çözülecek!Ömer Çelik, asgari ücret 2022, emekli ve memur zammı hakkında şu açıklamaları yaptı:

"AK Parti açısından emeklimiz, esnafımız, çiftçimiz genç arkadaşlarımız bunlardan gelen talepleri takip ediyor ve değerlendiriyoruz. Vatandaşımızın ezilmemesi için stratejiler üretiyoruz.

Onların zamanlaması içeriklendirilmesi henüz Çalışma Bakanlığı açısından nasıl içeriklendirecekler, onlar için erken. Onlar olgunlaştığı zaman bizdeki bilgileri paylaşırız."

Peki, Temmuz ayı maaşı ne kadar olacak? İşte bütün ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön