02 / 05 / 2024

Asgari ücrete her zam beklerken işçiler için çok güzel bir zam geldi! 10 Ekim'den itibaren geçerli, bilmeyenler baksın

 Asgari ücrete her zam beklerken işçiler için çok güzel bir zam geldi! 10 Ekim'den itibaren geçerli, bilmeyenler baksın

Herkes asgari ücrete yılbaşında yapılacak zammı bekliyor. Fakat asgari ücretten önce çalışanları sevindirecek bir zam geldi. Bu zam 10 Ekim'den itibaren geçerli olacak.



Çalışanların yemek yardımlarına zam müjdesi bugün geldi. TÜRK-İŞ ile Türk Ağır Sanayii ve Hizmet Sektörü Kamu İşverenleri Sendikası (TÜHİS) arasında imzalanan anlaşmayla birlikte kamu işçilerinin günlük yemek yardımına zam yapıldı.

Mevcutta brüt 28,66, net 17 lira olarak uygulanan kamu işçisinin günlük yemek yardımı tutarının yükseltilmesi için TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay ile TÜHİS Genel Sekreteri Adnan Çiçek, dün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in başkanlığındaki toplantıda bir araya geldi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön