12 / 05 / 2024

Asgari ücrete ikinci zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

Asgari ücrete ikinci zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

Artan maliyetlerin ardından son dönemde asgari ücrete ikinci zam geleceğine yönelik iddialar ortaya atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücrete ikinci zam hakkında son dakika açıklaması yaptı. İşte tüm merak edilenler...



''Vatandaşımızın en önemli sıkıntı ve şikayetinin hayat pahalılığı olduğunu biliyoruz. Hayat pahalılığının önüne geçmek, vatandaşımızı enflasyona ezdirmemek boynumuzun borcudur. Her şeyden önce Türkiye insanlarının can ve mal güvenliği konusunda en küçük bir tereddüt yaşanmadığı ülkedir. Yatırım, istihdam, üretim, ihracat için çalışan insanların devletinden her türlü desteği aldığı bir yerdir.

Asgari ücrete ikinci zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

İnsanların iş, ekmek, kirasını ödeyecek para ve geçim meselesini her şeyi önünde tutan bir ülkedir Türkiye. İnsanların düne kadar az da olsa alabiliyorsa da istekleri her şeye erişimi olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Biz insanımızın gelirini korumak için ekonomi politikamızı sürdüreceğiz. Sosyal destek programımızın etkinliğini arttıracağız. Hiçbir vatandaşımızın sahipsiz, aç açıkta kalmadığı bir sistemle hedefimize doğru yürümeyi sürdüreceğiz.

Ukrayna krizi ile birlikte finans ve turizm gibi hizmet sektörlerinde de ülkemizin yıldızı yükselişe geçti. Bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirerek ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına çıkarma sözümüzü yerine getireceğiz. İnşallah hep beraber, kol kola, yürek yüreğe vermek suretiyle 2023'de hem Cumhurbaşkanlığını kazanarak hem Meclis'te Cumhur İttifakıyla Türkiye'yi hak ettiği yere çıkaracağız.'' 

Asgari ücrete ikinci zam mı geliyor? Milyonları heyecanlandıran açıklama!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön