27 / 04 / 2024

Asgari ücrete ikinci zam mı geliyor? Milyonları heyecanlandıran açıklama!

Asgari ücrete ikinci zam mı geliyor? Milyonları heyecanlandıran açıklama!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, katıldığı bir televizyon programında asgari ücretle ilgili milyonları heyecanlandıran açıklamalar yaptı. Özkan, asgari ücrete 6 ayda bir zam yapılabileceğinin sinyallerini verdi. İşte tüm detaylar..



AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, TVNET'te yayınlanan Sert Sorular programının bu haftaki konuğu oldu. Burada dikkat çeken açıklamalar yapan Özkan milyonlarca asgari ücretliyi sevindirecek sözler sarf etti.. 

YeniŞafak Gazetesi'nde yer alan habere göre; Gazeteci Karagöz, Özkan'a "Asgari ücrete yılda bir kez yapılıyor, bunun ikiye çıkarılma olasılığı var mı? Altıncı ayda bir düzeltme gibi bir şey olur mu?" sorusunu sordu. 

İşte milyonlarca asgari ücretliyi heyecanlandıran o açıklama... 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön