27 / 04 / 2024

Asgari ücrete yeni zam gelecek mi? Türk-İş'ten flaş açıklama!

Asgari ücrete yeni zam gelecek mi? Türk-İş'ten flaş açıklama!

Son günlerde asgari ücrete ikinci bir zammın yapılması konusu gündeme geldi. Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay da asgari ücrete zam hakkında değerlendirmelerde bulundu. Peki, Asgari ücrete yeni zam gelecek mi? İşte tüm detaylar...



Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay, kamuoyunda “Haziran ayında asgari ücret görüşmesi olur mu?” söylentileri hakkında yeni bir açıklama yaptı. Atalay açıklamalarında asgari ücret zammı için değerlendirmelerde bulundu ve yeni zam için tarih verdi. 

Asgari ücrete yeni zam gelecek mi? Türk-İş ten flaş açıklama!

Toplantıda konuşan Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay, kamuoyunda “Haziran ayında asgari ücret görüşmesi olur mu?” şeklindeki açıklamalara ilişkin olarak şunları söyledi;

“Biz asgari ücreti Haziran ayında hiç görüşmedik. Bunun günü Aralık ayı. Aralık ayında taraflar toplanır. Biz konuyu müzakere ederiz. Aradan 4-5 gün geçti. Herkes konuşuyor. Dün Bakan Beye sordum. O da ’Bunun günü Aralık ayı’ dedi. Şimdi resmi muhatap Bakanlık, Türk-İş ve TİSK.” dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön