28 / 04 / 2024

Asgari ücretle ilgili çok merak edilen 5 önemli konu

Asgari ücretle ilgili çok merak edilen 5 önemli konu

Asgari ücretle ilgili ilk toplantı 7 Aralık'ta gerçekleştirildi. Taraflar 14 Aralık'ta yeniden biraraya gelecek. Halen 5 bin 500 lira olan asgari ücretin 8 bin liranın üzerinde olması genel beklenti. Asgari ücretin değişmesi çalışma hayatında pek çok ödeme ve meblağı da yükseltecek.



Asgari ücretle ilgili ilk toplantı 7 Aralık'ta gerçekleştirildi. Taraflar 14 Aralık'ta yeniden biraraya gelecek. Halen 5 bin 500 lira olan asgari ücretin 8 bin liranın üzerinde olması genel beklenti. Peki asgari ücretle ilgili çok merak edilen sorular neler? İşte o soruların yanıtlarını Akşam Gazetesi'nden Okan Güray Bülbül yanıtladı. 

1- KATILIMCI KURUMLAR HANGİLERİ?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön