27 / 04 / 2024

Emeklilikle ilgili çok merak edilen iki önemli çıkış noktası

Emeklilikle ilgili çok merak edilen iki önemli çıkış noktası

Emeklilik hesapları gündemin zirvesinden düşmüyor. Çalışan da işveren de aylardır emeklilik hesaplarıyla ve çıkması beklenen EYT düzenlemesiyle yatıp kalkıyor. İşin uzmanından bu süreçte en çok merak edilen iki önemli soruya çok net bir yanıt geldi. İşte ayrıntılar...



Posta Gazetesi'nden SGK ve vergi uzmanı Ekrem Sarısu okurlarından gelen çok önemli iki soruya yanıt verdi. Okurlarından gelen askerlik ve doğum borçlanmasıyla ilgili iki soruyu yanıtlayan Sarısu, askerlik borçlanmasıyla emekliliğin nasıl üç yıl erkene çekilebileceği ve primi neredeyse hiç olmayan bir ev kadınının doğum borçlanması ve üzerine isteğe bağlı sigorta ile emekli olmasının püf noktalarını yazdı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön