27 / 04 / 2024

Asgari ücretli bir işçi kaç saat çalışır?

Asgari ücretli bir işçi kaç saat çalışır?

Asgari ücret gündemde yer alırken bu konu nezdinde başka sorular da sorulmaktadır. “Asgari ücretli bir işçi kaç saat çalışır?” o sorulardan bir tanesidir. İşte araştırılan yanıtlar!



2023 OCAK ASGARİ ÜCRET YENİDEN HESAPLANIYOR

2023 yeni asgari ücret zammı, Asgari Ücret Tespit Komisyonu tarafından bir karara bağlanacaktır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı özel bir canlı yayında "Şu anda Vedat Bey ekibi ile birlikte çalışmalarını büyük bir hızla devam ettiriyor. Önümüzdeki ay ve yeni yıl EYT ile asgari ücretin üst üste açıklandığı aylar olacak" diye konuştu.

Asgari ücretli bir işçi kaç saat çalışır?

İşte diğer detaylar…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön