03 / 05 / 2024

Asgari ücretliler hemen bu habere göz atın! Asgari ücrete bir zam daha geliyor! Milyonlara son dakika maaş müjdesi!

Asgari ücretliler hemen bu habere göz atın! Asgari ücrete bir zam daha geliyor! Milyonlara son dakika maaş müjdesi!

Asgari ücret ile çalışan milyonlarca kişi maaş zamlarındaki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Asgari ücrete bir zam daha geliyor. Asgari ücretliler hemen bu habere göz atın...



Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, asgari ücretten emekli ve memur maaşlarını yükseltmeye, sosyal yardım programlarını yeni bir anlayışla ele alarak pek çok tedbiri adım adım hayata geçireceklerini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Resmi Gazete'de yayınlanan orta vadeli programın bu mücadelenin yol haritası olduğunu söyleyerek, tüm bakanlıkların kurumların katılımlarıyla hazırlanmış olan orta vadeli program 2023-2025 yılları arasındaki çalışmalarımızın rehberi olacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada Türkiye'nin kalkınma potansiyeli, istihdamı artıran, ihracat temelli büyümeyi hedef alan strateji uygulayacaklarını kaydederek, söz konusu hizmet gelirlerindeki artışın düzenli şekilde devam etmesini beklediklerini de belirtti.

Yaptığı açıklamada ihracatı ülke ve ürün çeşitliliğiyle sürdüreceklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, enerji dahil her alanda ülkemizin imkanlarını harekete geçirecek projelere öncelik vereceklerini söyledi.

Asgari ücretlilerin belini artmaya devam eden enflasyon rakamları bükerken, maaşlarına yapılacak olan zamlarla ilgili son dakika detayları da gündemlerinde yer alıyor. Peki asgari ücrete bir zam daha gelecek mi?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de  Kasım ayında asgari ücrete zam yapılmasının gündemde olmadığını söylemiş ve her sene olduğu gibi aralık ayını işaret etmişti.

Bankalarda son dakika depremi! Ziraat, Akbank, Yapı Kredi, ING peş peşe açıkladı! Kararı duyan inanamadı! Hemen bakın!

Altın yıl sonunda işte tam da bu kadar olacak! Her dediği tek tek tutan Selçuk Geçer'den son dakika tahmini! Hemen bakın

TOKİ 81 il projesi için tarih belli oldu! 81 il için başvuru dönemi başlıyor! Ucuz konut arayanlar hemen buraya bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön