Otomobil

Asgari ücretliye göre TOGG üretilecek! Bu arabayı sadece dar gelirliler alacak!

Asgari ücretli özel TOGG üretimi yapılacak. TOKİ’ye benzer bir sistemle araçlar satışa sunulacak. Uygun fiyatlı araçlar hak sahiplerine verilecek. İşte tüm detaylar…TOKİ benzeri bir proje yapılacak

Yayınlanan haber ile birlikte asgari ücretlilere özel olarak TOGG üretilebilecek duyuruldu. TOKİ benzeri bir proje yapılacak. Öncelikli olarak belirli bir zümreye araçlar verilecek. Uygun kredi imkanıyla TOGG satın alınabilecek. Tüm detaylar belli oldu.

Sınırlı sayıda TOGG üretimi

Asgari ücretli için sınırlı sayıda TOGG üretimi yapılacak. TOKİ’de olduğu gibi kura çekimi yapılacak. Kredi taksitlerinin tümü bitene kadar da satışı tamamlanamayacak. Bu şekilde de ikinci el satışının önüne geçilecek. Şimdilik kesin bir açıklama gelmedi. Vatandaşın gözü açıklanacak yeni TOGG haberlerinde.

Türkiye’deki ilk yerli otomobil olarak bilinen TOGG satışında rağbet büyük oldu. Kısa bir süre içerisinde satışı 170.000’i geçti. Yeni duyurulan haber ile birlikte TOGG almak isteyen asgari ücretlilerde sevindi.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapılan ilk TOGG teslimat programı üzerine katılım gösterdi. İlk yerli otomobil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile birlikte teslim alındı. Yapılan programın ardından Recep Tayyip Erdoğan TOGG’a uygun bir kredi imkânı sağlanacağını vatandaşlara duyurdu.

İlk etapta 20.000 adet satılacak

İlk yerli otomobil olan TOGG için çekilişler düzenlendi. İlk etapta 20.000 otomobil teslim edilecek. 150.000’in üzerinde başvuru yapılmıştı. 2024 yılında çok daha fazla otomobilin satışı başlayacak. 2027 yılında ise asgari ücretlilere özel uygun fiyatlı bir TOGG modeli üretilecek.

Kısa bir süre önce TOGG adına özel bir kredi imkânı sunulacağı duyurulmuştu. Talep yoğun olunca kimsenin bu krediye ihtiyacı olmadı. İleri dönemli olarak planlanan kredi paketleri ile birlikte asgari ücretiler için özel TOGG kredi ve araç fırsatları sunulacak.

TOGG’a özel kredi imkanı

Cumhurbaşkanı Erdoğan TOGG’a özel olarak kredi imkânı sunulacağını açıkladı. Kapsamında asgari ücretle çalışanlar da bu otomobile alma fırsatı yakalayacak. Daha uygun fiyatlı araçlar askeri ücretler için üretilecek. Bu model için 2027 yılı işaret edildi. Talep bu yönde yüksek oldu.

Türkiye'nin otomobili Togg'u almak için bekleyenlere müjde! Togg’un ilk mağazası açıldı!

Togg dünyaya açılıyor! Tarih açıklandı

Togg yeni yol haritası belli oldu! Dünya pazarına çıkıyor! Yerli otomobil Avrupa'da fırtına gibi esecek!