28 / 04 / 2024

Asgari ücretliye son dakika müjdesi! 2 bin TL yardım başvuranların hesaplarına yatırılacak!

Asgari ücretliye son dakika müjdesi! 2 bin TL yardım başvuranların hesaplarına yatırılacak!

Yeni yardım haberine göre, asgari ücretli vatandaşlar için sevindirici gelişmeler yaşanıyor ve başvuru yaparak 2 bin TL yardım alınabiliyor. Detaylı bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.



Ekonomik zorluklarla mücadele eden asgari ücretli vatandaşlar için sevindirici bir haber var. 2 bin TL sosyal yardım ödemeleri başladı ve başvurular e-Devlet sistemi üzerinden yapılabiliyor. Başvuru şartları ve detayları haberimizde yer alıyor.

ASGARİ ÜCRETLİYE 2 BİN TL DESTEK

PTT aracılığıyla ödenen 2 bin TL sosyal yardım ödemeleri, asgari ücretle çalışan vatandaşlara verilmeye başlandı. E-Devlet sistemi üzerinden yapılacak başvuruların onaylanması halinde, ödemeler PTT tarafından yapılacak. Başvuru yapmak için, hane halkı başına düşen gelirin asgari ücretin üçte birinden az olması ve birden fazla çalışan olmaması gerekiyor. Başvuru şartlarını karşılayan kişiler, e-Devlet sistemi üzerinden başvuru formunu doldurarak ödemelerini alabilirler. Ödemeler, gişeden ya da ATM'lerden de çekilebilir. Bayram öncesi yapılan ödemeler sayesinde, asgari ücretli çalışanlar 10 bin TL gelir elde etmiş oldu. Başvurusu onaylanan vatandaşlar, ödemelerini PTT aracılığıyla üç gün içinde alabilirler.


Geri Dön