30 / 04 / 2024

Asgari ücrette bir iddia daha geldi! 8 bin 9 bin bekleyen üzülecek!

Asgari ücrette bir iddia daha geldi! 8 bin 9 bin bekleyen üzülecek!

Asgari ücrete enflasyon rakamlarının üzerinden zam yapılması beklenirken, gerçekleştirilecek zam konusunda iddialar peş peşe geliyor. Araştırmacı yazar Haluk Özdil’de 2023 yılı asgari ücret için yeni bir rakam açıkladı.



Yükselen enflasyon sebebiyle Temmuz ayında asgari ücrete gerçekleştirilen ara zammın ardından gözler 2023 Ocak ayında yapılması beklenen asgari ücret zammına çevrildi.

Temmuz ayında uygulanan asgari ücret zammı ile birlikte maaşlar 5 bin 500 TL’ye çıktı. Ocak 2023 için ise uzmanlardan iddialar peş peşe gelmeye devam ediyor.

Araştırmacı yazar Haluk Özdil’de 2023 yılındaki asgari ücret zammı için yeni bir rakam açıkladı.

 Asgari ücrette bir iddia daha geldi! 8 bin 9 bin bekleyen üzülecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön