19 / 05 / 2024

Asgari ücrette flaş gelişme! Yeni zamla ilgili tarih ve detay belli oldu

Asgari ücrette flaş gelişme! Yeni zamla ilgili tarih ve detay belli oldu

Türkiye'de verilen asgari ücretle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni asgari ücret zammı için yılbaşını işaret ederken, yapılacak iyileştirmenin de güçlü olacağı mesajını verdi.



Türk ekonomisi özellikle ihracatta tarihinin en parlak dönemlerini yaşıyoruz. Kayseri geçen yıl 2.6 milyar Dolar ihracat yaptı. İnşallah bu sene 3 milyar doları geçecek. Bu rakam biz göreve geldiğimizde sadece 352 milyon dolardı. 2002'den bu yana Kayseri ihracatını 7 kat artırdı. 81 vilayetimizin tamamında fabrikalarımız harıl harıl çalışıyor. Kurban bayramında caddelerin halini görmedik mi? Otomobillerden geçilmiyor, tırdan geçilmiyor. Bu Türkiye'nin ekonomideki hareketliliğini bereketini gösteriyor. Sabah akşam yalan üretenler sanayicisi, çiftçisi, tüccarıyla ülkemiz büyümeye güçlenmeye devam ediyor. Ekonomiyle beraber dış politika ve diplomaside Türkiye'nin ağırlığı artıyor. Ukrayna depolarında bekleyen tahılın Karadeniz'den nakliyesi için dün toplantıda anlaşmasını yaptık. Önümüzdeki günlerde başlayacak gemi trafiği ile gıda krizinin aşılması için anlamlı katkı sağlayacağız. Diplomatik çabaları sürdürmekte kararlıyız. Müjdeli haberleri çok uzak olmayan zamanda almayı ümit ediyoruz.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön