19 / 05 / 2024

Asgari ücrette flaş gelişme! Yeni zamla ilgili tarih ve detay belli oldu

Asgari ücrette flaş gelişme! Yeni zamla ilgili tarih ve detay belli oldu

Türkiye'de verilen asgari ücretle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni asgari ücret zammı için yılbaşını işaret ederken, yapılacak iyileştirmenin de güçlü olacağı mesajını verdi.



Ekonomik tabloyu düzeltmek için çalışmalar yaptıklarını ve milletin derdine derman olacak projeler gerçekleştireceklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan sabit ücretlilerin refahı için tüm gelirlerde enflasyonun üzerinde artışlar yaptıklarını Ocak ayında yüzde 50 artış yaptıklarını Temmuzda memur ve asgari ücretlilerin maaşlarını yeniden düzenlediklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde: 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön