06 / 05 / 2024

Asgari ücrette flaş gelişme! Yeni zamla ilgili tarih ve detay belli oldu

Asgari ücrette flaş gelişme! Yeni zamla ilgili tarih ve detay belli oldu

Türkiye'de verilen asgari ücretle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni asgari ücret zammı için yılbaşını işaret ederken, yapılacak iyileştirmenin de güçlü olacağı mesajını verdi.



Türkiye'de asgari ücrete yönelik adımlar atılmaya devam ediyor. Son olarak temmuz ayında gerçekleştirilen toplantı sonucunda asgari ücret 4253 TL'den 5500 TL seviyesine çıkarılmıştı. Bu gelişmenin üzerinden çok geçmeden Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni bir açıklamada bulundu ve asgari ücrete yeni zammın yılbaşında yapılacağını söyledi. Ayrıca vatandaşı enflasyona karşı ezdirmeyeceklerini ifade ederek, artışın da güçlü olacağını dile getirdi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön