13 / 05 / 2024

Asgari ücrette zam fitili ateşlendi! Asgari ücretliler şimdi her şeyi bırakın, acilen bu son dakika haberine bakın!

Asgari ücrette zam fitili ateşlendi! Asgari ücretliler şimdi her şeyi bırakın, acilen bu son dakika haberine bakın!

Asgari ücret ile çalışan milyonlarca vatandaş maaş zamlarındaki son durum ile ilgili gelişmeleri merak ediyor ve araştırıyor. Asgari ücrette zam fitili ateşlendi. Asgari ücretliler bu son dakika haberine bakmadan geçmeyin...



Milyonlarca kişiyi ilgilendiren konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, asgari ücretten emekli ve memur maaşlarını yükseltmeye, sosyal yardım programlarını yeni bir anlayışla ele alarak pek çok tedbiri adım adım hayata geçireceklerini kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Resmi Gazete'de yayınlanan orta vadeli programın bu mücadelenin yol haritası olduğunu söyleyerek, tüm bakanlıkların kurumların katılımlarıyla hazırlanmış olan orta vadeli program 2023-2025 yılları arasındaki çalışmalarımızın rehberi olacağını söylemişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı son dakika açıklamalarında Türkiye'nin kalkınma potansiyeli, istihdamı artıran, ihracat temelli büyümeyi hedef alan strateji uygulayacaklarını belirterek, söz konusu hizmet gelirlerindeki artışın düzenli şekilde devam etmesini beklediklerini de kaydetti.

Asgari ücrette zam fitili ateşlendi! Asgari ücretliler şimdi her şeyi bırakın, acilen bu son dakika haberine bakın!

Konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ihracatı ülke ve ürün çeşitliliğiyle sürdüreceklerini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, enerji dahil her alanda ülkemizin imkanlarını harekete geçirecek projelere öncelik vereceklerini belirtti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ise konuyla ilgili olarak Kasım ayında asgari ücrete zam yapılmasının gündemde olmadığını söylemiş ve her sene olduğu gibi aralık ayını işaret etmişti.

3600 ek göstergede deprem! 3600 ek gösterge ile kim, kaç lira maaş alacak? Şimdi bu tabloya bakın!

Yastık altında 2 bin liranız varsa hemen bu 2+1 ev fırsatına göz atın! TOKİ'den Eylül müjdesi!

TOKİ'nin Kanal İstanbul manzaralı projesi resmen başlıyor! Yüzlerce yeni konut geliyor, dev proje onaylandı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön