30 / 04 / 2024

Asil Park Ümraniye ödeme planı!

Asil Park Ümraniye ödeme planı!

Firma: Asil İnşaat

Proje: Asil Park

Asil Park Ümraniye ödeme planı kapsamında tamamı peşin alımlarda yüzde 5 indirim yapılıyor. Asil Park Evleri fiyatları 195 bin lira ile 274 bin lira arasında değişiyor...




İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye ilçesinde inşa edilen  Asil Park  Evleri projesi 2 blok olarak inşa ediliyor. Asil Park Ümraniye ödeme planı bilgileri haberimizde yer alıyor.


Asil İnşaat tarafından yükselen Asil Park Ümraniye projesinde bloklar 9 ve 16 katlı olarak inşa ediliyor. Asil Park Evleri daire tipi olarak 2 oda 1 salon seçeneği sunuluyor.


Ümraniye Asil Park projesinde gezinti bahçeleri, açık spor alanı, fitness salonu, otopark, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor. Asil Park Ümraniye'de daireler 92 metrekare ile 85 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.


Asil Park Ümraniye ödeme planı!


Ümraniye Asil Park fiyatları 195 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Asil Park Evleri fiyat listesi maksimum 274 bin liraya varıyor. Asil Park Ümraniye ödeme planı dahilinde yüzde 30 peşinat tutarı veriliyor. Asil Park Evleri ödemeleri kapsamında yüzde 5 indirim tamamı peşin alımlarda sunuluyor.


Asil Park Ümraniye satış ofisi ile 0507 430 21 38 telefonundan görüşebilirsiniz. Asil Park Ümraniye satışları yüzde 1 KDV oranı ile yapılıyor. 89 adet dairenin yer aldığı Asil Park Evleri Ümraniye teslim tarihi Ağustos 2013 olarak belirtiliyor. 


Asil Park Evleri iletişim

Telefon: 0507 430 21 38

Web Adresi: www.datayatirim.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön