28 / 04 / 2024

Metro Park Halkalı ödeme planı!

Metro Park Halkalı ödeme planı!

Firma: Teknik Yapı

Proje: Metro Park

Metro Park Halkalı ödeme planı kapsamında banka kredili ya da yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor. Metropark Teknik Yapı fiyatları 95 bin liradan başlayarak değişiyor...




Metropark konut projesi 213 bin 800 metrekare inşaat alanı üzerinde, İstanbul Halkalı bölgesinde hayata geçiriliyor. 1.270 konuttan meydana gelen  Metro Park  Halkalı projesi  Teknik Yapı  imzasını taşıyor.


Metro Park Halkalı ödeme planı haberimizde yer alıyor. Metro Park Halkalı projesinde home ofisler için ayrı bloklar tasarlandı. Metro Park Halkalı projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri, 25 katlı 4 konut bloğunda yer alıyor.


Metro Park Halkalı projesinde 36 ve 38 katlı olarak inşa edilecek 2 blokta home ofisler yer alacak. Metro Park Halkalı projesinde 6 adet ticari birim de bulunuyor. 



Metro Park Halkalı ödeme planı!


Konut fiyatlarının 95 bin liradan başlayarak satıldığı Metro Park Halkalı ödeme planı dahilinde yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor. Metro Park Halkalı ödemeleri banka kredili olarak yapılabiliyor. 


Teknik Yapı'nın İstanbul Avrupa yakasında inşa edeceği ilk projesi olan Metro Park Halkalı projesinde konutlar 40 metrekare ile 130 metrekare aralığında değişen büyüklüğe sahip.



Telefon: 0212 495 75 25

Web Adresi: www.teknikyapimetropark.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön