02 / 05 / 2024

Askerlik mesleğini yapmak isteyenlere müjde! 16 bin erbaş ve er alınıyor!

Askerlik mesleğini yapmak isteyenlere müjde! 16 bin erbaş ve er alınıyor!

Askerlik mesleğine gönül verenler dikkat! Bu haber sizin için. Milli Savunma Bakanlığı sözleşmeli er ve erbaş alınacağını duyurdu. Peki alınacak bu sayı ne kadar olacak ve bu alımlar ne zaman yapılacak?



Türk Silahlı Kuvvetleri’nde görev yapmak ve bu işi mesleği haline getirmek isteyenlere müjdeli haber geldi. Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesine, sözleşmeli er ve erbaş alınacağını duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı, az önce yaptığı bir duyuru ile Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesine 16 bin sözleşmeli er ve erbaş alınacağı duyurusunu yaptı.

Peki Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesine alınacak bu adayların sayısı ne olacak ve söz konusu istihdam ne zaman yapılacak?

Askerlik mesleğini yapmak isteyenlere müjde! 16 bin erbaş ve er alınıyor!

Milli Savunma Bakanlığı yaptığı bir duyuru ile Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde 16 bin yeni erbaş ve er daha istihdam edileceğini açıkladı.

Yapılan açıklamaya göre, geçtiğimiz yıl Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesine 12 bin 940 sözleşmeli erbaş ve er alımı yapan Milli Savunma Bakanlığı, bu sene de 16 bin sözleşmeli erbaş, er alınması hedefliyor.

Verilen bilgilere göre, Milli Savunma Bakanlığı tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri’nin etkin, caydırıcı ve saygın niteliklerinin artırılmasına yönelik çalışmalar devam ettiriliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön