28 / 04 / 2024

Aspen, yapıları mimari harikalara dönüştürüyor!

Aspen, yapıları mimari harikalara dönüştürüyor!

Aspen, modern mimariye sunduğu özgün, estetik ve kaliteli ürünleriyle, yapıları mimari harikalara dönüştürüyor. Microsoft, Sony, Philips, Toshiba, Novartis, Coca Cola gibi devlerin genel müdürlük binalarında Aspen imzası bulunuyor...



Çeyrek asırdır Türk yapı sektörüne hizmet veren Aspen, modern mimariye sunduğu özgün, estetik ve kaliteli ürünleriyle, yapıları mimari harikalara dönüştürüyor. Hareketli ve şeffaf bölme duvarlar, tavanları boş alan hüviyetinden kurtaran asma tavan sistemleri, sade şıklığı ayağınıza seren zemin sistemlerini tasarlayıp uygulayan Aspen, dünya ekonomisine yön veren birçok şirketin ilk tercihi olarak göze çarpıyor.


Aspen, nesilden nesile aktarılabilecek kadar kaliteli ve çağın ötesinde tasarım anlayışıyla dikkat çeken ürünlerinin birçoğunu kendisi üretiyor. Ürün yelpazesinde yer alan diğer ürünlerinin distribütörlüğünü üstlenen Aspen, en seçkin mimarlarla birlikte sektörde çığır açan yapılar hayata geçiriyor. Dünyanın en önemli şirketlerinin gerek yurt içinde gerekse yurt dışında bulunan genel müdürlük binalarında imzası bulunan Aspen, tasarladığı ofislerle iş hayatına renk ve ferahlık getiriyor. Microsoft, Sony, Philips, Toshiba, Novartis, Coca Cola gibi devlerin genel müdürlük binalarında Aspen imzası bulunuyor.

İstikrarlı bir şekilde büyüyen Aspen, 2012 yılında hayata geçireceği projeleriyle de çağa damga vurmaya hazırlanıyor.

Aspenin şuana kadar hayata geçirdiği projelerden bazıları şöyle;

Havalimanı : İbiza, Tenerife, Schiphol, Erbil, Trabzon, Sabiha Gökçen, Esenboğa ve Atatürk Havalimanı dış hatlar terminali

Türkiye : Mardan Palace, Adem&Eve, Point, Mövenpick, Swiss Otel, Vakıf Bank İstanbul binası, Gama Holding, Levis Çorlu, H&M Türkiye Gen. Md.

Hollanda : Abn Amro Bank, Microsoft, Sony Genel Müdürlük binaları

Rusya : Toshiba, Pfizer, Novartis, Henkel Gen. Md. Binaları

Sidney : Deutsch Bank

Finlandiya : Nestle


Geri Dön