19 / 05 / 2024

Astaş'tan Uçaksavar Sitesi'ne 775 milyon dolar!

Astaş'tan Uçaksavar Sitesi'ne 775 milyon dolar!

  Astaş Holding A.Ş., Etilerdeki 94 bin 893 metrekarelik arazi üzerine kurulu 424 dairelik Uçaksavar Sitesine 775 milyon dolarlık teklif vererek talip olduğunu duyurdu... İşte Astaş Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı tarafından yapılan o açık



 

Hayata geçirdiği markalı projelerle dikkat çeken ve Kempinski Residences Astoria, Bellevue Residences Managed by Kempinski ile Maçka Residences Interior Design by Armani/Casa Managed by Kempinski gibi her biri özel ve markalı projelere imza atan Astaş Holding A.Ş. yeni projeler için yatırım yapmaya devam edecek. Astaş Holding A.Ş. Etilerde bulunan 94 bin 893 m arazi üzerine kurulu 424 dairelik Uçaksavar Sitesine 775 milyon dolarlık rekor bir teklifte bulundu.

5 yılda 3 milyar dolar yatırım hedefi

Başta İstanbulun seçkin semtleri olmak üzere Bodrum, İzmir, Çeşme ve Ankarada 7 yıldızlı rezidans, otel ve ofis projelerine yatırım yapacaklarını ifade eden Astaş Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı Astaş olarak markalı projeler geliştirmeye devam edeceğiz. Başta İstanbulun seçkin semtleri olmak üzere Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında önümüzdeki 5 yıl için 3 milyar dolarlık yatırım hedefimiz söz konusu. Bu hedefimiz çerçevesinde dünyanın en ünlü markaları tarafından işletilecek seçkin ve özel projelere imza atmaya devam edeceğiz. İstanbulun en gözde semtlerinden Etilerde bulunan Uçaksavar Sitesinin bulunduğu arazi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında vizyonumuza uygun projeleri hayata geçirebileceğimiz uygun yerlerden biri. 775 milyon dolar gibi rekor bir teklif vererek buraya talip olduk. Deprem riski taşıyan İstanbul da hayata geçireceğimiz depreme dayanıklı projeler ile İstanbulun dünya şehirleri arasındaki üst sıralardaki yerini korumasına katkı sağlamaya devam edeceğiz dedi. Astaş Holding Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında İstanbulun seçkin bölgelerinde yer alan eski yapıları yeniden inşa ederek ünlü markalar tarafından işletilecek, çevreye ve doğaya duyarlı, yeşil ile iç içe, deprem riski taşımayan yeni projeleri hayata geçirecek. Astaş Holding bu kapsamda birçok eski yapı sahipleri ile görüşmelerini sürdürüyor.

 


Geri Dön