01 / 05 / 2024

Astay Gayrimenkul, Academia Apartmentsı satışa sundu!

Astay Gayrimenkul, Academia Apartmentsı satışa sundu!

İlk projesi Onaltıdokuz İstanbul projesini bir ay önce satışa sunarak gayrımenkul sektörüne giren Four Seasons otellerinin yatırımcısı Astay, kısa süre içinde ikinci projesi Academia Apartmentsı da satışa sundu



Fabrika için aldığı araziye akademik konut yaptı 75 bin liradan başlattı

İstanbul Avcılarda hayata geçen ve kaba inşaatının tamamlanması nedeniyle ekim ayında teslim edilecek projede, metrekare fiyatları 1700 liradan başlıyor. Toplam 334 daireden oluşacak projede, hedef kitleye yönelik 1+1 ve 2+1ler ağırlıkta tutuluyor. Ayrıca projede sadece 4 adet 44 metrekarelik stüdyo daire yer alıyor. Buna göre fiyatlar 75 bin liradan başlıyor.

Fabrika arazisinde proje

Astay Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Toprak, projenin arsasının daha önce fabrika yatırımı için aldığı arsa olduğunu, bölgedeki fabrikalardan  bizim arazimizi de alın diye talepler geldiğini belirterek, projenin maliyetinin 50 milyon lira olduğunu söyledi. Toprak,  Ağustosta projedeki dairelerin tamamının satılacağını tahmin ettiklerini söyledi. Yeni projelerle ilgili de konuşan Toprak, şehir merkezinde düzgün rezidans yapmayı düşündüklerini ancak arsa bulamadıklarını, yakında 1-2 projelerinin daha olacağını söyledi.

Dairelerde 1+1 fazla

Academia Apartments projesi hakkında bilgi veren Astay Gayrimenkul Genel Müdürü Atilla Öztürk ise, şunları söyledi: Kaba inşaatı sona eren ve Ekim 2011de tamamlanması planlanan projede,  dördüncü kattan itibaren göl ve deniz manzarasına sahip 1+1 ve 2+1den oluşan,  57, 73, 80, 99 ve 102 metrekare büyüklüklerinde 334 daire bulunuyor. 4 adet 44  metrekare dairenin de olduğu projede, dairelerin metrekare fiyatı 1.700 lira,  daire fiyatları 75 bin liradan başlıyor. Projede sosyal olanaklar da sunuluyor.

Hedefte akademi var

Projenin, İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsünün yanında, E-5e 200 metre, Metrobüse ise 2 kilometre uzaklıkta bulunmasının avantaj olduğunu ifade eden Öztürk, Academianın özel bir hedef kitlesi bulunuyor. Academia Apartmentsta üniversiteye yakınlığıyla öğrenciler, öğrenci aileleri ve  akademisyenler, yatırım ve yaşam alternatifi açısından yeni evliler ve hem  huzurlu hem de rahat bir emeklilik arzu edenleri hedefliyoruz.

Deprem güvenliği için zeminde 1364 kazık

MARMARA Depremi nedeniyle Avcılar ile ilgili insanların deprem konusunda genel endişeleri bulunduğunu dile getiren Atilla Öztürk, Deprem riskini azaltmak için biz projede 4 bloku toplam bin 364 kazık üzerine oturttuk dedi.
Hürriyet


Geri Dön