30 / 04 / 2024

Astaş Gayrimenkul Mandarin Oriental Projesi!

Astaş Gayrimenkul Mandarin Oriental Projesi!

Firma: Astaş Gayrimenkul

Proje: Mandarin Oriental

Astaş Gayrimenkul Mandarin Oriental Projesi kapsamında yer alan konut tiplerinden 2 oda 1 salon rezidans daire seçeneklerinin fiyatları 1 milyon 200 bin Euro'dan başlangıç gösteriyor



Astaş Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen The Residence  Mandarin Oriental  Evleri , Bodrum'da Göltürkbükü'nde yükseliyor. 


600 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan Astaş Gayrimenkul Mandarin Oriental Projesi'nden geçtiğimiz günlerde de Acun Ilıcalı konut sahibi olmuştu. 98 villanın bulunduğu Astaş Gayrimenkul Mandarin Oriental Projesi kapsamında 116 rezidans daire yer alıyor. 


Astaş Gayrimenkul Mandarin Oriental Projesi!


Astaş Gayrimenkul Mandarin Oriental Projesi satılık konut tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Astaş Gayrimenkul Mandarin Oriental Projesi içinde 3 kattan meydana gelen 24 blok bulunuyor. 


Astaş Gayrimenkul Mandarin Oriental Projesi fiyat listesi!

Astaş Gayrimenkul Mandarin Oriental Projesi satış fiyatları 2+1 daireler için 1 milyon 200 bin Euro'dan, villalar için ise 3 milyon 500 bin Euro'dan başlıyor. 


Astaş Gayrimenkul Mandarin Oriental Projesi ne zaman teslim?

Astaş Gayrimenkul Mandarin Oriental Projesi teslim tarihi 2014 yılı olarak belirlendi. Proje içinde tenis alanlarından plaja havuzdan restorana ve oyun alanlarından spor alanlarına kadar pek çok sosyala alan bulunuyor. 


Astaş Gayrimenkul Mandarin Oriental Projesi iletişim

Telefon: 0212 215 29 29

Web Adresi: www.MOresidencesbodrum.com


Geri Dön