15 / 05 / 2024

Atabeyi Villaları’nın temeli atıldı!

Atabeyi Villaları’nın temeli atıldı!

Atabeyi Grup, yapımına başladığı 42 bağımsız villa projesinin temel atma ve iftar programında dost ve müşterileriyle bir arada oldu.



Atabeyi Grup, yapımına başladığı 42 bağımsız villa projesinin temel atma ve iftar programında dost ve müşterileriyle bir araya geldi.


Sille Ak Mahalle Tekpınarlı sokaktaki Atabeyi Villaları şantiye alanında düzenlenen temel atma ve iftar programına Atabeyi Villaları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Koçak, Atabeyi Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu Danışmanı Ahmet Katıksız, Karatay İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Arslantürk ve çok sayıda davetli katıldı.


Konya’yı süsleyen yeni yapıların oluşturulduğunu dile getiren Milletvekili Danışmanı Ahmet Katıksız, apartman hayatının insanları daralttığını söyledi. Müstakil ve villa yapılarının gelecek yıllarda çok daha rağbet göreceğini söyleyen Katıksız, 42 adet Atabeyi Villaları’nın tüm Konya’ya hayırlı olmasını diledi.  İftar programı öncesinde Karatay İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Arslantürk’ün dualarıyla Atabeyi Villaları şantiye alanı içinde kurban kesildi. Daha sonra iftar programında tüm misafirler birlikte oruçlarını açtılar. Atabeyi Villaları tanıtımı yapıldıktan sonra Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Koçak, dostlarıyla birlikte hatıra fotoğrafları çektirdi.  İftar programından sonra villaların detaylarını incelemek isteyen ziyaretçilere satış ofisinde detaylı bilgiler aldılar.


Memleket 


Geri Dön