24 / 07 / 2024

Atabeyi Villaları son durum

Atabeyi Villaları son durum

Atabeyi Grup, yapımına başladığı 42 bağımsız villa projesinin temel atma ve iftar programında dost ve müşterileriyle bir arada oldu.

Vadimahal'de son villalar! 24 ay vade farksız TL ödemeyle! 

Büyükçekmece'de hayata geçirilen Vadimahal projesinde son villaların satışı devam ediyor. Vadimahal projesinden yüzde 35 peşinatla 24 ay vadeyle villa sahibi olunabiliyor.

Diamonds Tepeören Villaları'nda teslimler Temmuz 2025'te! 

Diamonds Tepeören Villaları'nda projesinde satışta olan son 1 villa kaldı. Projede 15 ay vade ile ödeme seçeneği sunuluyor. Peki Diamonds Tepeören Villaları'ndaki son konutun fiyatı ne kadar? 

Kösen Vills Botanik'te son 9 villa! Teslimler 2 ay sonra!

Ankara Gölbaşı'nda inşa edilen ve son 9 villanın satışının devam ettiği Kösen Vills Botanik projesindeki villaların teslimlerinin iki ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Vişne Bahçesi Villaları'nda teslimlere sayılı gün kaldı: Son villalar! 

Vişne Bahçesi Villaları'nda satışta olan sayılı villa kaldı. Peki Vişne Bahçesi Villaları'nda fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili tüm merak edilenler...

Günkon Dalyan Villaları'nda son 3 fırsat villa!

Günkon İnşaat tarafından hayata geçirilen Günkon Dalyan Villaları'nda son 3 fırsat villanın satışı devam ediyor. Peki Günkon Dalyan Villaları ne kadar? İşte Günkon Dalyan Villaları ile ilgili detaylar...

Elysium Ada Yalıkavak'ta hemen teslim son 2+1, 4+1 villalar! 

16 bin 270 metrekarelik alanda inşa edilen Elysium Ada Yalıkavak'ta satışta 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon villalar yer alıyor. Peki Elysium Ada Yalıkavak'ta villa fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Lotus Antalya'da son fırsat villalar! Teslimler 2 ay sonra!

Keleşoğlu İnşaat tarafından Antalya, Döşemealtı'da yükselen Lotus Antalya projesinde son fırsat villaların satışları devam ediyor. Lotus Antalya villa fiyatları ne kadar? Lotus Antalya ile ilgili detaylar...

Villa Platano Kaynaklar'da teslimler 2 ay sonra! Son fırsatları kaçırmayın!

Villa Platano Kaynaklar, Demirsel İnşaat  imzasıyla, İzmir Buca Kaynaklar'da yükseliyor. Satışların sonuna yaklaşıldığı projede son fırsat villaları kaçırmayın!

Bigados Villaları 4 ay sonra teslim! Son fırsatları kaçırmayın!

Ertemel Group tarafından Silivri Selimpaşa Mahallesi'nde inşa edilen Bigados Villaları'nda satışlar devam ediyor. Bigados Villaları'nın teslimleri 4 ay sonra yapılması planlanıyor. Son fırsat villaları kaçırmayın. İşte Bigados Villaları fiyat listesi 5 Ekim 2023.

Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet'te hemen teslim son 23 villa! Yüzde 33 peşinatla 36 ay taksit fırsatı!

Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet projesindeki son 23 villanın satışı devam ediyor. Bahçeli Yaşam Konakları projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon villalar bulunuyor. 

Villa Platano Kaynaklar'da son fırsat villalar!

Demirsel İnşaat tarafından İzmir İli Buca İlçesi Kaynaklarda inşa edilen Villa Platano Kaynaklar'da son fırsat villaların satışları devam ediyor.

Yeşil İnci Villaları 2'de son fırsat! Yüzde 50 peşin kalanı 12 ay taksit fırsatıyla!

Yeşil İnci Villaları, Yeşil Vadi tarafından,  İstanbul’un her geçen gün değerine değer katan ilçesi Silivri’de inşa ediliyor. Yeşil İnci Villaları 2'de son fırsat villanın satışı devam ediyor.

Nefes Sapanca Villaları yüzde 50 peşin kalanı vade farksız taksit fırsatıyla satışta!

Nefes Sapanca Villaları, Nexonya İnşaat tarafından villa konut sektöründe son yılların yükselen lokasyonlarından Sapanca'da yükseliyor. Nefes Sapanca Villaları yüzde 50 peşin kalanı vade farksız taksit fırsatıyla satışta!

Atabeyi Villaları son durum Haberi

Atabeyi Villaları son durum

Atabeyi Grup, yapımına başladığı 42 bağımsız villa projesinin temel atma ve iftar programında dost ve müşterileriyle bir araya geldi.


Sille Ak Mahalle Tekpınarlı sokaktaki Atabeyi Villaları şantiye alanında düzenlenen temel atma ve iftar programına Atabeyi Villaları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Koçak, Atabeyi Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu Danışmanı Ahmet Katıksız, Karatay İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Arslantürk ve çok sayıda davetli katıldı.


Konya’yı süsleyen yeni yapıların oluşturulduğunu dile getiren Milletvekili Danışmanı Ahmet Katıksız, apartman hayatının insanları daralttığını söyledi. Müstakil ve villa yapılarının gelecek yıllarda çok daha rağbet göreceğini söyleyen Katıksız, 42 adet Atabeyi Villaları’nın tüm Konya’ya hayırlı olmasını diledi.  İftar programı öncesinde Karatay İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Arslantürk’ün dualarıyla Atabeyi Villaları şantiye alanı içinde kurban kesildi. Daha sonra...