29 / 04 / 2024

Ataköy A-Plus Çocuk Kulübü minik sanatseverlerle buluşuyor!

Ataköy A-Plus Çocuk Kulübü minik sanatseverlerle buluşuyor!

Etkinlik alanı 2, 9 ve 16 Mart Pazar günleri ücretsiz olarak minik ziyaretçilere kapılarını açarak bir sanat serüvenine daha ev sahipliği yapıyor. Ataköy A-Plus Çocuk Kulübü minik sanatseverlerle buluşuyor...



Ataköy A Plus AVM Çocuk Kulübü Mart ayında üç etkinlik günüyle çocuklarla olacak. Etkinlik alanı 2, 9 ve 16 Mart Pazar günleri ücretsiz olarak minik ziyaretçilere kapılarını açarak bir sanat serüvenine daha ev sahipliği yapıyor. “Bu Kulüpte Sanat Var!” temasıyla, GA Çocuk tarafından tasarlanarak uygulanan etkinlikler, 14.00-18.00 saatleri arasında. Etkinlikler, 3-6 ve 7-14 yaş gruplarının algılama ve gelişim becerilerine uygun biçimde, interaktif yöntemlerle çocuklara sunulacak. 3-6 yaş grubu için Dönüşüm ve Mozaik Atölyeleri tüm gün açık kalacakken, 7-14 yaş grubundaki çocuklar Paper Toys, Tasvir, Tasarım, Kolaj, Çini ve Yaratıcı Drama Atölyelerine katılabilecekler. Etkinlik günleri, Minik Şefler Atölyesi ile tatlı tadında sonlanacakken, tüm çocuklar yüz boyama aktivitesinden de etkinlikler boyunca yararlanabilecekler. 


Ataköy A Plus AVM Çocuk Kulübü Mart Ayı Etkinlikleri, 16 Mart Pazar günü canlı mı canlı bir tiyatro gösterisiyle kapanacak.  Sevinçer Masal Tersanesi, özel tasarımlarla güçlenmiş kukla tiyatrosuyla, minik sanatseverlere masalsı bir dünya sunmaya hazırlanıyor. Oyun, saat 17.00’de ücretsiz olarak sahnelenecek. 



Geri Dön