05 / 05 / 2024

Ataköy Plus AVM açıldı!

Ataköy Plus AVM açıldı!

Delta Proje A.Ş ve Ortakları'nın projesi olan Ataköy Plus Alışveriş Merkezi kapılarını açtı



Ataköy Plus AVM, 23 bin metrekare arsa üzerinde 100 bin metrekare inşaat alanına sahip bulunuyor. Ataköy Plus AVM'de 25 bin metrekare kiralanabilir alan, 2 bin 500 metrekare market alanı, 2 bin 665 metrekare sinema alanı, bin 90 metrekare çocuk oyun merkezi alanı, bin 275 elektronik market alanı bulunuyor.

6 katlı olarak inşa edilen Ataköy Plus Alışveriş Merkezi'nde 124 mağaza, bin 500 araçlık kapalı, 250 araçlık açık otopark yer alıyor.

Ataköy 6.Kısım'da hayata geçirilen AVM projesi, Delta Proje İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş ve Ortakları tarafından inşa ediliyor.

Ataköy Plus AVM, Orson Mimarlık'tan Dara Kırmızıtoprak ile Gökhan Avcıoğlu'nun imzasını taşıyor.

950 dairelik Ataköy Konakları'nın hemen yanında yer alan ve toplamda 8 yatırımcının ortak olduğu Ataköy Plus AVM, kapılarını açtı.

Bahçeşehir, Bakırköy, Florya ve Yeşilköy gibi genel olarak yüksek sosyo- ekonomik statüdeki insanların yaşadığı yerleşim birimlerinin merkezinde yer alan Ataköy Plus AVM'ye sahil yolu ve E-5 bağlantılarıyla her yerden her saat kolayca ulaşılabiliyor.

'Dışa dönük' tasarım özellikleriyle dikkat çeken Ataköy Plus AVM, özel olarak tasarlanan terasları ve balkonlarıyla alışveriş keyfine soluk aldırıyor.

Projenin kiralama işleriyle Muzaffer Gülöz ilgileniyor.

 

0212 661 87 51- 52

www.atakoyavm.com

[email protected]

Ataköy 6. Kısım Adnan Kahveci Bulvarı
Bakırköy- İstanbul

 

İlgili haber

Ataköy Alışveriş Merkezi açılıyor!

Ataköy AVM'ye nasıl gidilir?

 


Geri Dön