03 / 05 / 2024

Ataman Karina projesindeki 22 mağaza satışa çıktı!

Ataman Karina projesindeki 22 mağaza satışa çıktı!

Ataman İnşaat tarafından Pendikte inşa edilen Ataman Karina projesinde yer alan 22 mağaza satışa sunuldu. Yaklaşık 1.000 kişinin yaşayacağı 437 konuttan oluşan projedeki mağazalar E5 ve TEM cepheli



Ataman İnşaat tarafından Pendikte inşa edilen Ataman Karina projesinde yer alan 22 mağaza satışa sunuldu. Yaklaşık 1.000 kişinin yaşayacağı 437 konuttan oluşan rezidans konseptindeki siteye hizmet verecek E5 ve TEM cepheli mağazanın büyüklüğü 38 ile 163 metrekare arasında değişiyor.

Projenin Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ece Atalay, 200 bin liradan başlattıkları fiyatlarda peşin alımlarda yüzde 10 indirim uyguladıklarını, ayrıca 120 aya kadar kredilendirme yaptıklarını belirterek, "Mağazalar, yapılan düzenlemelerle site içi kadar dışarıdan gelenlere de hizmet verecek. Ayrıca bölge insan yerleşimi açısından oldukça yoğun bir nüfusa sahip" diye konuştu.
Ataman Karina projesi 437 konut ve 22 mağazadan oluşmakta. Projedeki konutların satışının yüzde 75i tamamlanmış durumda. Rezidans konseptindeki projeden havaalanı bağlantı yolu sayesinde Sabiha Gökçene kısa bir sürede ulaşılabiliyor. Proje, aynı zamanda Sahil Yolu'nun E5e bağlandığı Tersane Kavşağına da yürüme mesafesinde bulunuyor.


Geri Dön