02 / 05 / 2024

Ataman Karina'da 200 bin TL'ye evotel!

Ataman Karina'da 200 bin TL'ye evotel!

Pendik'te 16 bin 850 metrekare arsa üzerine inşa edilen ve toplam inşaat alanı 50 bin metrekare olan Ataman Karina'da evotel konutların fiyatları 200 bin TL'den başlıyor



Ataman Karina'da evotel dairelerin fiyatları 200 bin TL ile 245 bin TL arası değişiyor. 245 bin TL olan dairelerin kendi özel teras alanları da bulunuyor. Daireler 1+1 suitlerden ve otel standartlarına uygun full dekorasyonlu olarak satışa sunuluyor. Evotel daire büyüklükleri 55 metrekare.

Ataman Karina'da evotel daireler için uygun ödeme planları da sunulacak. Bu ödeme planları ile müşteriler elde ettikleri kira gelirleri ile rahatlıkla kredi taksitlerini ödeyebilecek. Yatırımları daha 2. Yıldan itibaren kendi kendini amorti edebilecek durumda olacak. Projede 2.etabın teslim tarihi 31 Aralık 2012.

Zeynep KARABAĞ/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön