28 / 04 / 2024

Ataşehir Flora ‘da 36 ay 0 faizle: Metrekaresi 12 bin dolar+KDV!

 Ataşehir Flora ‘da 36 ay 0 faizle: Metrekaresi 12 bin dolar+KDV!

Firma: STC İnşaat

Proje: Flora Residence

STC İnşaat tarafından yükselen Flora Suite Office projesinin 30 ticari birimi için firma bünyesinde taksit imkanı sunuluyor. Projenin vadelendirmelerinde faiz uygulanmıyor




Flora Residence Ataşehir’de  STC İnşaat  tarafından hayata geçirildi. 76 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Ataşehir Flora Suites, 34 kattan meydana gelen tek blok halinde yükseliyor. Projenin ilk 9 katı ofislerden, kalan katları  ise rezidans dairelerden oluşuyor.


Dairelerin metrekare birim fiyatlarının 4 bin 750 dolardan başladığı Ataşehir Flora Suites Office projesinde 1+1 ve 2+1 tipinde konutlar yer alıyor. Projede 90 metrekareden 145 metrekareye kadar konut bulmak mümkün. STC  Flora Residence  projesinde yer alan ticari birimlerin satış süreci devam ediyor.


 Ataşehir Flora ‘da 36 ay 0 faizle: Metrekaresi 12 bin dolar+KDV! 


Flora Suite Office'de dükkanların alanları minimum 33 metrekareden başlıyor, maksimum 600 metrekareye kadar yükseliyor. Ataşehir Flora projesinin ünitelerinde metrekaresi 12 bin dolar+KDV’den başlayan fiyatlar için firma bünyesinde taksitlendirme imkanı yer alıyor. Flora Suite Office Ataşehir ‘de dükkan bedelinin yüzde 30’u peşin olarak ödeniyor, kalan tutar ise 36 aya kadar faizsiz bir şekilde vadelendiriliyor. Projede aynı zamanda banka kredisi de kullanılabiliyor.


Posta, kurye, otopark, fitness center, araç kiralama imkanı, catering depo, arşiv, güvenlik, havuz, çamaşırhane, kargo olanaklarının yer aldığı Ataşehir Flora ‘da teslimler hemen yapılıyor.


0216 574 89 66

http://www.floraoffice.com

Gülay ODABAŞI 


projeye sor



Geri Dön