30 / 04 / 2024

Atasu Life’da yaşam başladı!

Atasu Life’da yaşam başladı!

İstanbul Ataşehir’de yükselen Atasu Life’da daire teslimlerine başlandı. 20 ay gibi kısa sürede tamamlanan projeden daire alanlar yeni evlerine taşındı.



Suadiye  İnşaat sözcüsü Mehmet Karadeniz, sözleşme tarihinden önce daire teslimlerine başladıklarını söyledi. Karadeniz sözlerini şöyle sürdürdü: ‘Atasu Life, ‘Az daire çok komşuluk konseptiyle oluşturuldu. Toplam 40 dairemiz var. Açık yüzme havuzu sauna, çocuk oyun alanları, spor salonu gibi sosyal donatılardan oluşan konsept bir proje. Komşuluk ilişkilerine önem veren bir yaşam alanı olsun istedik. Herkesin herkesi tanıdığı, sabah çıkarken günaydın dediği, akşam evine girerken iyi akşamlar diye hitap ettiği sıcak bir yaşam alanı oluşturduk. Dairelerimizi tamamına yakını satıldı diyebiliriz.


Son dairelerin satışı da kısa zamanda tamamlanacaktır. Projemiz yapımı devam eden İstanbul Finans Merkezi’ne, Batı Ataşehir’e,TEM, FSM ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne yakın mesafede. Kadıköy- Ataşehir-Bostancı üçgenine çok yakın. Atasu Life’lı olanlar, doğru yatırım yapmanın yanında, yaşamdan keyif alacakları bir daireye sahip oldular.


Fiyatlar 730 Bin Tl’den Başlıyor

Ataşehir’de yapımı tamamlanan Atasu Life projesinde 2+1, 3+1, 3+2 daire seçenekleri bulunuyor. 2+1 110 m2 daireler 730 bin Tl’den satılıyor. 3+1, 1 milyon Tl, 3+2 225 m2 dubleks daireler ise 1 milyon 210 bin TL’den sunuluyor.



www.atasulife.com - 0216 469 80 55



Geri Dön