09 / 05 / 2024

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabının açılış tarihi belli oldu!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabının açılış tarihi belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabının açılış tarihini açıkladı.



ATATÜRK HAVALİMANI MİLLET BAHÇESİ İLK ETABI PAZARTESİ GÜNÜ AÇILIYOR!

Bakan Kurum, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabını 8 Mayıs itibarıyla açacaklarını ve etap etap gençlere armağan edeceklerini belirterek, "İstanbul'un Central Park'ı olacak." dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, gazeteci Cüneyt Özdemir'in Youtube'da canlı yayınladığı programda, gündemle ilgili gelen sorularıları cevaplayarak  önemli açıklamalarda bulundu.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi nin ilk etabının açılış tarihi belli oldu!

"Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ni ne zaman açıyorsunuz?" sorusu üzerine Kurum, "İlk etabını 8 Mayıs itibarıyla açıyoruz ve etap etap da Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ni gençlerimize, İstanbul gençliğine armağan edeceğiz. İçinde kütüphaneleriyle kıraathaneleriyle yürüyüş yollarıyla çok kıymetli. Hani yurt dışına gidersiniz 'Ya şu bizim ülkemizde de olsaydı' dediğimiz, şehrin içindeki şehir parkları var ya emin olun hepsinden daha güzel olacak. İstanbul'un Central Park'ı olacak." diye konuştu.


Geri Dön