02 / 05 / 2024

Atatürk Mahallesi TOKİ Konutları'nda Ramazan etkinlikleri düzenlendi!

Atatürk Mahallesi TOKİ Konutları'nda Ramazan etkinlikleri düzenlendi!

Edremit Belediyesi'nin Ramazan ayı nedeniyle düzenlediği etkinlikler Atatürk Mahallesi'nde yer alan TOKİ Konutları 'nda devam etti. TOKİ konutlarında ki etkinlikte mahalleliler keyifli bir Ramazan akşamı geçirdiler




Edremit Belediyesi'nin Ramazan ayı nedeniyle düzenlediği etkinlikler Atatürk Mahallesi'nde devam etti.  TOKİ  konutlarında ki etkinlikte mahalleliler keyifli bir Ramazan akşamı geçirdiler Ramazan ayı nedeniyle Edremit Belediyesi tarafından her akşam farklı bir mahallede düzenlenen etkinlikler Atatürk Mahallesi'nde devam etti. 

Atatürk Mahallesi'nin TOKİ konutlarında ki etkinlikte tiyatro ekipleri tarafından Karagöz ile Hacivat, Keloğlan, orta oyunu Tuzsuz Deli Bekir, sihirbaz gösterileri, kanto ve diğer animasyonlar katılanlar tarafından ilgi ile izlendi. Etkinliği Edremit Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ertaş. Atatürk Mahallesi Muhtarı irfan Kolçak ve çok sayıda mahalle sakini izledi. Atatürk Mahallesi Muhtarı irfan Kolçak, mahallerinde böyle bir etkinlik düzenlenmesi nedeniyle Belediye Başkanı Kamil Saka ve etkinliği hazırlayan ekibe teşekkür etti. 

Gösteri sonunda çocuklara balon ve şeker dağıtıldı. 


Balıkesir Yeni Söz




Geri Dön