16 / 05 / 2024

bursa ramazan etkinlikleri

bursa ramazan etkinlikleri

Edremit Belediyesi'nin Ramazan ayı nedeniyle düzenlediği etkinlikler Atatürk Mahallesi'nde yer alan TOKİ Konutları 'nda devam etti. TOKİ konutlarında ki etkinlikte mahalleliler keyifli bir Ramazan akşamı geçirdiler

Deprem uzmanından son dakika Bursa açıklaması: Bursa fay zonu 3-5 milyon yıldır orada! 7.3'lük deprem olur mu?

Marmara Denizi'nde peş peşe meydana gelen depremler tedirginlik yaratırken, Bursa'da 7.3'lük deprem üretebilecek aktif bir fay olduğu gündeme geldi. Paleosismolog Dr. Ramazan Demirtaş, X sosyal medya hesabından konuyu değerlendirdi. İşte o paylaşım...

Ramazan pide fiyatları arasında uçurum! En pahalı Ramazan pidesi 10, en ucuzu 1 TL! İşte 2022 fiyat listesi...

Ramazan ayına kısa süre kala merakla beklenen pide fiyatları açıklandı. Peki, bölgelere göre farklılık gösteren pide fiyatları kaç TL oldu? İşte İstanbul, Ankara, Kütahya, Manisa, Elbistan Adana, İzmir, Balıkesir, Trabzon, Samsun, Bursa, Tekirdağ, Kayseri Ramazan pide fiyatları listesi...

Ramazan pidesi cep yakıyor! Kütahya'da 10 TL! İşte il il 2022 pide fiyatları listesi!

Ramazan'a kısa süre kala pide fiyatları belli olmaya başladı. Peki pide fiyatları kaç TL oldu? İşte İstanbul, Kütahya, Adana, İzmir, Balıkesir, Trabzon, Samsun, Bursa, Tekirdağ, Kayseri Ramazan pide fiyatları listesi...

Ramazan Pide fiyatlarında ciddi artış! İşte 2022 İstanbul, Bursa, Eskişehir, Ankara, Balıkesir pide fiyatları listesi! 

Ramazan ayına kısa süre kala pide fiyatları açıklanmaya başladı. Peki Büyükşehirlerde pide fiyatları kaç TL oldu? İşte İstanbul, Bursa, Ankara, Balıkesir, Niğde 2022 Ramazan pidesi fiyat listesi...

Gaziantep Amfi Tiyatro’da yıkım başladı!

100.Yıl Atatürk Kültür Parkı içerisinde yer alan ve bir dönem Gaziantep’te gerçekleşen Ramazan Etkinlikleri ve konserlere ev sahipliği yapan Amfi Tiyatro’nun yıkımına başlandı.

Bursa Timsah Arena'da son durum!

Bursa Timsah Arena'da ‘timsah kafası’nda imalatlar tamamlanma aşamasına geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ramazan Bayramı’ndan sonra kafanın olduğu bölümün de yeşil örtü ile kaplanacağını söyledi.

İncek Loft'ta Ramazan Geceleri etkinliklerine yoğun ilgi!

Akfen İnşaat tarafından İncek Loft Ramazan Geceleri etkinlikleri düzenlendi. Ramazan Geceleri programına katılan Ankaralılar etkinliğe yoğun ilgi gösterdi.

Ramazan Kurtoğlu: Gayrimenkul en güvenli liman!

Bursa'da yapılan emlak zirvesine katılan Doç. Dr. Ramazan Kurtoğlu, yatırımcılar açısından altın ve gayrimenkul yatırımının kısa ve uzun vadede en güvenli liman olduğunu söyledi.

Bursa Orhangazi'de yol çalışmaları başladı!

Bursa Orhangazi Belediyesi ve BUSKI ekipleri asfalt çalışmalarına ramazan bayramı sonrasında yeniden başladı. Hastane Yolu, Tekneliküp bölgesinde çalışmalar sürüyor.

Bursa Yerkapı Camii'nin restorasyonunda son durum!

Bursa Hisar içerisinde bulunan Yerkapı Camii restorasyonu bitmesine rağmen elektrik ve bazı basit eksiklikleri tamamlanamadığı için ibadete açılamıyor. Camiinin Ramazan ayında ibadete açılması için gayret göstermesini bekliyor.

Bursa'daki Somuncu Baba Evi ramazan ayında açılacak!

Bursa'da Osmangazi Belediyesince restorasyonu yapılan Somuncu Baba Evi'nin ramazan ayında hizmete sunulması planlanıyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, tarihi yapıdaki çalışmaları inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Sinpaş GYO'dan yüzde 11 Ramazan indirimi!

Sinpaş GYO, Ramazan ayına özel indirim ve avantajlı ödeme seçeneklerinden oluşan kampanyasını başlattı. Şirketin İstanbul, Ankara ve Bursa'daki projelerinde geçerli indirim yüzde 11 indirim olacak.

Sinpaş Ramazan kampanyası 2015!

Sinpaş GYO, Ramazan ayına özel indirim ve avantajlı ödeme seçeneklerinden oluşan kampanyasını başlattı. Şirketin İstanbul, Ankara ve Bursa’daki projelerinde geçerli indirim yüzde 11 indirim olacak.

bursa ramazan etkinlikleri Haberi

bursa ramazan etkinlikleri


Edremit Belediyesi'nin Ramazan ayı nedeniyle düzenlediği etkinlikler Atatürk Mahallesi'nde devam etti. TOKİ konutlarında ki etkinlikte mahalleliler keyifli bir Ramazan akşamı geçirdiler Ramazan ayı nedeniyle Edremit Belediyesi tarafından her akşam farklı bir mahallede düzenlenen etkinlikler Atatürk Mahallesi'nde devam etti. 

Atatürk Mahallesi'nin TOKİ konutlarında ki etkinlikte tiyatro ekipleri tarafından Karagöz ile Hacivat, Keloğlan, orta oyunu Tuzsuz Deli Bekir, sihirbaz gösterileri, kanto ve diğer animasyonlar katılanlar tarafından ilgi ile izlendi. Etkinliği Edremit Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ertaş. Atatürk Mahallesi Muhtarı irfan Kolçak ve çok sayıda mahalle sakini izledi. Atatürk Mahallesi Muhtarı irfan Kolçak, mahallerinde böyle bir etkinlik düzenlenmesi nedeniyle Belediye Başkanı Kamil Saka ve etkinliği hazırlayan ekibe teşekkür etti. 

Gösteri sonunda çocuklara balon ve şeker dağıtıldı. 


Balıkesir Yeni...