28 / 04 / 2024

Ater Grup inşaat ve enerji yatırımlarını hızlandırdı!

Ater Grup inşaat ve enerji yatırımlarını hızlandırdı!

Ater Grup, geleceğin sektörleri inşaat ve enerji alanlarındaki yatırımlarını hızlandırdı. Yapı sektöründe öne çıkanAter Grup, önümüzdeki süreçte kentsel dönüşüm projeleriyle de adından söz ettirecek.



Ater Grup, geleceğin sektörleri inşaat ve enerji alanlarındaki yatırımlarını hızlandırdı. 


ENDÜSTRİYEL yapılar, alışveriş merkezleri, konut, otel, resklance projeleri ve eğitim yapılan alanlarında 7 milyon metrekare referans uygulaması ile yapı sektöründe öne çıkan Ater Grup, önümüzdeki süreçte kentsel dönüşüm projeleriyle de adından söz ettirecek.  Yönetim Kurulu Başkam Volkan Ceylan, bünyelerindeki Atersan, Aterstore, Ater inşaat, Aterenerji şirketleri ve Atersolar, Aterbond, Atersan Akademi markaları ile inşaat, yapı malzemeleri ve enerji alanlarında söz sahibi olduklarını, bu yıl hayata geçirecekleri yatırımlarla büyüme hedeflerinin daha da yükseldiğini söyledi. Ceylan, "Global vizyonumuz içerisinde kentsel dönüşüme büyük önem veriyoruz.  İzmir  merkez ilçelerinin yüzde 47si kentsel dönüşüm kapsamında olmasına rağmen, henüz inşaat yapımı minimum düzeyde. Önümüzdeki yıllarda hızlanacağım öngördüğümüz kentsel dönüşümde biz de fark yaratan projelerle yer alacağız. Aynca Aterenerji şirketimizle kendi enerjisini üretip kullanır hale getiren ve güneşten elektrik üretilmesini sağlayan fotovoltaik çözümleri de sunmaya hazırız" dedi. 


ENERJİ VE İNŞAAT 

Aterenerji'nin, Türkiye'de ilk defa 3 metrekare alanda kurulacak sistemle küçük bir evin tüm aydınlatma ihtiyacını karşılayabilecek, hazır, kolayca kurulabilir pratik bir sistemin üretimini gerçekleştirdiğini belirten Ceylan, "Yenilenebilir enerji ve inşaat sektörü geleceğin inşa edilmesinde en önem verilen konular. Hem kentsel dönüşümde yeni soluk getirecek akılcı yatırımlarımız, hem de modern ve ekonomik elektrik enerjisi çözümlerimizle İzmir'i dünyanın en modern ve en yaşanabilir kenti haline getirmek amacındayız" dedi. 


KRİTER KALİTE 

Distribütör ve bayiliğini üstlendikleri firmalarda aradıklan en önemli kriterin ürün ve hizmet kalitesinin yanı sıra müşterilerine sunduğu yenilikler olduğunun altım çizen Volkan Ceylan, "Pekintaş firması ile birlikteyiz. 2 yıldır Pekintaş'ın enerji sektöründe Alman Schmidt firmasıyla birlikte yaptığı solar panel yatırımının Türkiye, Afrika ve Ortadoğu'daki uygulamalarını da üstlendik" diye konuştu. 


Hürriyet Ege 


Geri Dön