27 / 04 / 2024

Athletic-O Towers ev fiyatları!

Athletic-O Towers ev fiyatları!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Athletic-O Towers

Athletic-O Towers ev fiyatları kapsamında yer alan dairelerden stüdyoların fiyatları şu an yürütülen kampanyaya özel olarak 131 bin TL'den değil 99 bin 750 TL'den satılıyor



İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen konut projesi Athletic-O Towers,  Dumankaya İnşaat  tarafından inşa ediliyor.  Athletic-O Towers  ev fiyatları kısmından önce projeden bahsedelim. 


Athletic-O Towers Evleri kapsamında toplamda 2 kule bulunuyor. Athletic-O Towers Konutları kapsamında kuleler 28 katlı ve de 32 katlı tasarlandı. 


Ön satışların başladığı Athletic-O Towers Evleri Bahçeşehir projesi kapsamında toplamda 630 konut yer alıyor. 


Athletic-O Towers Evleri Bahçeşehir satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Athletic-O Towers Evleri Bahçeşehir kapsamında oyun alanları, spor alanları, tenis kortu, voleybol sahası, kapalı otopark, yüzme havuzu, yürüyüş yolları ve basketbol sahası bulunuyor. 


Athletic-O Towers ev fiyatları!

Athletic-O Towers ev fiyatları kapsamında yer alan konutların fiyatları kampanya dahilinde stüdyolar için fiyatlar 131 bin TL'den değil 99 bin 750 TL'den satışa sunuluyor. 


Athletic-O Towers Evleri Bahçeşehir ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. Athletic-O Towers Evleri Bahçeşehir teslim tarihi 2016 senesinin Kasım ayı olarak belirlendi. 


Athletic-O Towers Evleri Bahçeşehir adres : Sanayi Mah., Hoşdere-Bahçeşehir Yolu No:22, Esenyurt/Istanbul - Europe


Athletic-O Towers Evleri Bahçeşehir iletişim

Tel  : 0212 672 88 98 

Web: http://www.dumankaya.com/


projeye sor



Geri Dön