02 / 05 / 2024

Atlas Vision Emlak Danışmanlığı Makina Ve Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!


Atlas Vision Emlak Danışmanlığı Makina Ve Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de Barış Başaran ve Muhammad Ashfaq Bashır ortaklığında kuruldu.



Atlas Vision Emlak Danışmanlığı Makina Ve Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de Barış Başaran ve Muhammad Ashfaq Bashır ortaklığında kuruldu.

Atlas Vision Emlak Danışmanlığı Makina Ve Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi konusu:
Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soguk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, isyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiginde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, sufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Her türlü sanayi ve is makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak. Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dagıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. Insanların beslenmesinde önemli bir etkinligi olan ve gıda sektörüne konu teskil den her nevi sıcak, soguk, dondurulmus, kurutulmus, ve konsantresi yapılmıs besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satıs yapmak amacı ile gerekli olan satıs magazalarını açmak ve isletmek. Her türlü dokuma mamullerinin, ham bez kumas trikotaj ve sanayiinde faaliyetlerde bulunmak ,ipek, orlon, pamuk, triko, hazır giyim esyaları ile çorap ve çamasır, bay bayan ve çocuk giyim esyaları, kot takımlar, kot pantolonlar, kot gömlekleri, kot montlar, her türlü diger hazır giyim esyaları yurt içinde ve yurt dısında üretilmesi ithalatı ve ihracatı ile pazarlamasını yapmak. 4.
 


Geri Dön