29 / 04 / 2024

ATM'de işi olan herkes hemen işini halletsin. Pazar günü o ATM'ler duracak, hiçbir işlem yapılamayacak

ATM'de işi olan herkes hemen işini halletsin. Pazar günü o ATM'ler duracak, hiçbir işlem yapılamayacak

Ünlü bir bankadan kendi ATM'leri hakkında flaş bir açıklama geldi. Pazar günü o ATM'ler kullanılamatacak. Vatandaşlar şimdiden ATM'lerdeki işlerini bitirmeli.



Bankalar müşterilerine yönelik önemli konularda bilgilendirmede bulunuyor. Yine ünlü bir banka tarafından müşterilerine yönelik çok önemli bir bilgilendirme yapıldı. Bilgilendirmeden haberi olmayan vatandaşlar ATM'nin yanına gittiklerinde büyük bir şok yaşayacak. Çünkü o ATM'ler ve kredi kartları pazar günü hizmet vermeyebilir. Bu hangi banka mı? Gelin haberimizden öğrenelim. 

ÇOK SAYIDA KULLANICILARI VAR

Binlerce kullanıcıya sahip olan Enpara tüm müşterilerini ilgilendiren önemli bir açıklamaya imza attı. Milyonlarca kişi müşterisi olduğu bankanın ATM'si üzerinden işlem yaparken QNB Finansbank, yaptığı yazılı açıklama ile birlikte 27 Ağustos pazar günü Enpara kartı ve ATM'lerinin kullanılamayabileceğini duyurdu.

BAKIM YAPACAKLAR 

Enpara kullanıcılarının daha iyi bir hizmet alabilmesi amacıyla gerçekleştirilecek olan bakım çalışması kapsamında 27 Ağustos pazar günü ATM ve kart kullanımlarının iptal edilebileceği belirtildi. Finansbank tarafından yapılan açıklamada yer alan ifadeler şu şekildedir:
“Bankadan güzeli” olmanın yolu bakımlı olmaktan geçer dedik, 27 Ağustos Pazar günü 01:30 - 03:30 arasında sistemlerimiz için bakım çalışması planladık:) Bu sırada kartlarınızı ve ATM'lerimizi kullanamayabilirsiniz. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.”
 


Geri Dön