28 / 04 / 2024

Audi RS 5 Sportback fiyatları ne kadar oldu? İşte Audi RS 5 Sportback 15 Aralık 2022 fiyat listesi

Audi RS 5 Sportback fiyatları ne kadar oldu? İşte Audi RS 5 Sportback 15 Aralık 2022 fiyat listesi

Audi RS 5 Sportback 'in Aralık ayı güncel fiyat listesi açıklandı. Peki Audi RS 5 Sportback 'in fiyatı kaç TL oldu? İşte Audi RS 5 Sportback 15 Aralık 2022 fiyat listesi...



Audi RS 5 Sportback bir spor otomobilden daha fazlası; üst düzey işlevselliği, konforu, dinamizmi ve performansı ile dikkat çeken bir otomobil. Etkileyici günlük kullanım performansı ile gerçek bir spor otomobil olduğunu hissettiren Audi RS 5 Sportback, çarpıcı RS tasarım öğeleri, güçlü 2.9 litrelik TFSI çift turbo V6 motor ve dört tekerlekten çekişli quattro ile güvenli bir şekilde yolculuk yapılabilmesi için en üst düzey sportiflik vadediyor.

İç mekanda kullanılan yüksek kaliteli malzemeler, karakteristik olarak bir RS spor otomobil atmosferi yaratırken, kişisel kullanım için bol miktarda boş yer oluyor. 0'dan 100 KM'ye sadece 3.9 saniyede çıkan bu otomobil, 331 kW güce ve 600 Nm torka sahip.  Tüm bunlar, opsiyonel spor diferansiyeli, iyileştirilmiş vites geçişi ve sportif ayarlama  ile 8 ileri vitesli tiptronik özelliklerine sahip kesintisiz dört tekerlekten çekişli quattro sayesinde olağan hale geliyor.

Audi RS 5 Sportback, işte, aile ile ve boş zamanlarda yapılan aktivitelerde yüksek düzeyde kullanılabilirlik sayesinde ilgi çeken bir gövde konsepti sunuyor. RS’ye özgü hava girişleri, Singleframe ızgara ve karartılmış farlar Audi RS 5 Sportback’in saf gücünü gözler önüne seriyor.

Audi RS 5 Sportback’de bulunan kumanda merkezi saf sportiflik yayıyor. Uzun yolculuklarda, spor koltuklar plus sayesinde, güçlü yanal destek ve mükemmel koltuk konforu ile rahat bir yolculuk garanti ediliyor. RS menüleri ve dokunmatik MMI kontrol paneli bulunan RS’ye özel Audi sanal kokpit plus önemli araç bilgileri sağlıyor.

Peki Audi RS 5 Sportback fiyatı ne kadar? İşte Audi RS 5 Sportback 15 Aralık 2022 fiyat listesi...
 


Geri Dön