05 / 05 / 2024

Audi RS e-tron GT 'nin Ocak 2023 fiyatı açıklandı! Yine zam var! İşte 26 Ocak 2023 fiyat listesi...

Audi RS e-tron GT 'nin Ocak 2023 fiyatı açıklandı! Yine zam var! İşte 26 Ocak 2023 fiyat listesi...

Auidi RS e-tron GT Ocak 2023 fiyat listesi yayımlandı. Peki Auidi RS e-tron GT ne kadar, kaç TL oldu? İşte Auidi RS e-tron GT 26 Ocak 2023 fiyat listesi...



Heykelsi tasarım, bir gran turismo'nun dinamik orantılarını bir Audi RS modelinin eşsiz özellikleriyle birleştiriyor.  Opsiyonel karbon tavan, karbon fiber takviyeli polimer malzemeden yapılıyor. Yüksek teknoloji ürünü malzeme son derece hafif olmasının yanı sıra çok kararlı.  

Bir otomobili yeniden yorumlama isteği, aerodinamik performanstan ilham alan sade tasarımda da kendini belli ediyor. Aşamalı lüks, duygularla dolu bir sürüş tecrübesini daha da yoğunlaştırarak itici bir güç oluyor.

Çarpıcı vurgular Auidi RS e-tron GT' nin temel özelliklerini gün yüzüne çıkarıyor. Örneğin, vurgulanan eşikler ve uzun dingil mesafesi ile aracın alçak ağırlık merkezi görünür bir hal alıyor.

Kırmızı RS tasarım paketi, ekspres kırmızı renkte kontrast oluşturan dikişlerle aracın iç kısmına farklı bir hava katıyor. Gri RS tasarım paketi, yüksek kaliteli iç malzeme ve çelik gri kontrast dikişlerin bir kombinasyonu ile araç iç tasarımının belirgin görünümüne ve ilerici tasarımına vurgu yapıyor.

Alt gövdeye entegre edilmiş 800 voltluk lityum iyon pil, hem kolay şarj olurken hem de sürüş esnasında son derece yüksek performans sunuyor.

Peki Auidi RS e-tron GT teknik özellikleri neler? İşte Auidi RS e-tron GT teknik özellikleri ve 26 Ocak 2023 fiyat listesi...


Geri Dön