28 / 04 / 2024

Hareketsizken bile etkileyici! İşte Audi RS 5 Sportback 18 Kasım 2022 fiyat listesi...

Hareketsizken bile etkileyici! İşte Audi RS 5 Sportback 18 Kasım 2022 fiyat listesi...

Audi RS 5 Sportback 'in kasım ayı güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki Audi RS 5 Sportback 'in fiyatı ne kadar oldu? İşte Audi RS 5 Sportback 18 Kasım 2022 fiyat listesi...



Audi RS 5 Sportback bir spor otomobilden daha fazlası; üst düzey işlevselliği, konforu, dinamizmi ve performansı ile beğeni toplayan bir araç. Etkileyici günlük kullanım performansı sunan gerçek bir spor otomobil olan  Audi RS 5 Sportback, çarpıcı RS tasarım öğeleri, güçlü 2.9 litrelik TFSI çift turbo V6 motor ve dört tekerlekten çekişli quattro ile güvenli bir şekilde yola çıkabileceğiniz en üst düzey sportiflik vadediyor.

İç mekanda, yüksek kaliteli malzemeler, karakteristik olarak bir RS spor otomobil atmosferi ve kişisel kullanım için bol miktarda boş yer sunuyor. 0'dan 100 KM'ye sadece 3.9 saniyede ulaşan araç, 331 kW güç ve 600 Nm tork üretiyor.  Bütün bunlar, iyileştirilmiş vites geçişi ve sportif ayarlama, opsiyonel spor diferansiyeli ve 8 ileri vitesli tiptronik özelliklerine sahip kesintisiz dört tekerlekten çekişli quattro sayesinde mümkün hale geliyor.

Hareketsizken bile etkileyici! İşte Audi RS 5 Sportback 18 Kasım 2022 fiyat listesi...

Audi RS 5 Sportback, işte, aile ile ve boş zamanlarda yapılan aktivitelerde yüksek seviyede kullanılabilirlik sayesinde ilgi uyandıran bir gövde konsepti sunuyor. RS’e özgü hava girişleri, Singleframe ızgara ve karartılmış farlar Audi RS 5 Sportback’in saf gücünü görünür kılıyor.  

Audi RS 5 Sportback’deki kumanda merkezi, örneğin opsiyonel RS tasarım paketi, Alcantara orta konsol kenarları, kırmızı kontroller ve yoğun kırmızı kontrast dikişler ile saf sportiflik yayıyor. Uzun yolculuklarda, spor koltuklar plus sayesinde, güçlü yanal destek ve mükemmel koltuk konforu garanti ediliyor. RS menülere ve dokunmatik MMI kontrol paneline sahip RS’ye özel Audi sanal kokpit plus önemli araç bilgileri sağlıyor.

Hiç gerçek bir spor otomobilde bir bisiklet taşıdınız mı? Peki ya kayak takımı veya snowboarda ne dersiniz? Audi RS 5 Sportback ile bunları yapabilirsiniz. Geniş bagaj kapağı, tamamen veya kısmen katlanabilir arka koltuk sırası ve düz yükleme zemini sayesinde bunlar mümkündür. İşte, aile ile ve boş zamanlarda yapılan aktivitelerde yüksek seviyede kullanılabilirlik sayesinde ilgi uyandıran bir gövde konsepti.

Peki Audi RS 5 Sportback fiyatı ne kadar? İşte Audi RS 5 Sportback 18 Kasım 2022 fiyat listesi...


Geri Dön