05 / 05 / 2024

Auidi RS 6 Avant fiyatları ne durumda? Zam var mı? İşte 23 Kasım 2022 fiyat listesi...

Auidi RS 6 Avant fiyatları ne durumda? Zam var mı? İşte 23 Kasım 2022 fiyat listesi...

Auidi RS 6 Avant modelinin Kasım ayı fiyat listesi yayımlandı. İşte, Auidi RS 6 Avant 23 Kasım 2022 fiyat listesi…



Auidi RS 6 Avant,  yüksek günlük kullanılabilirlikten taviz vermeyen bir tasarım vaadediyor. RS uyarlanabilir havalı süspansiyon, hem uzun mesafe konforu hem de maksimum performans için tasarlandı. Çok sayıda RS'e özgü unsurları ile Audi RS 6 Avant etkilemek için tasarlandı. Aracın arka ucu, RS tamponu, entegre RS difüzör eki ve dinamik tavan kenarı spoyleri ile oldukça etkileyici bir görünüme sahip. Önde ve arkada genişletilmiş tekerlek kemerlerine sahip daha geniş gövde, Audi çerçevesiz Singleframe ızgara, RS tampon ve geniş yan hava girişleri, etkileyici RS tasarımına benzersiz bir hava katıyor.

Spor plus koltuklar, önde sağlam bir destek sağlıyor ve yüksek kaliteli eşkenar dörtgen desenli veya isteğe bağlı olarak koltuk havalandırmalı petek desenli delikli döşeme ile mevcut. MMI dokunmatik ekran yüzeye tamamen entegre edilmiş; antrasit Alüminyum Race standart kaplamalar ve kırmızı veya gri opsiyonel iki adet RS tasarım paketi, etkileyici tasarıma daha da fazla sportiflik katıyor.

Arka koltuklar katlandığında 1.680 litreye kadar ulaşan bagaj kapasitesi kullanıcıya olağanüstü anları günlük hayatınıza sığdırmak için bol miktarda alan sağlıyor. Kolay yükleme için bagaj bölmesi kapağı bir ayak hareketiyle kontrol edilebiliyor.

Auidi RS 6 Avant'ın teknik özellikleri neler? İşte, Auidi RS 6 Avant'ın teknik özellikleri ve 23 Kasım 2022 fiyat listesi…


Geri Dön