29 / 04 / 2024

Audi S8 fiyatlarını görünce şoke olacaksınız! İşte 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Audi S8 fiyatlarını görünce şoke olacaksınız! İşte 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Audi S8 iş otomobilinin 2022 Aralık ayı fiyat listesi açıklandı. Peki Audi S8 modelinin fiyatı ne kadar oldu? 2022 model Audi S8 kaç TL? İşte merak edilen 22 Aralık 2022 fiyat listesi...



Audi, S8 modelinin Aralık ayında fiyat listesini güncelledi. Özellikle küresel çapta yaşanan tedarik sorunları ve dolar kurundaki hareketlilik nedeniyle otomobil fiyatları oldukça arttı.

Alman otomobil üreticilerinden biri olan Audi, S8 modelinin güncel fiyat listesini açıkladı.  İşte tüm detaylar...

Sportif formdaki iş sedanı olan S8, kullanıcılarına üst düzey teknoloji ve konfor sunuyor. Arka lambalar için kullanılan OLED teknolojisi dikkat çekici bir aydınlatma sistemi oluşturuyor. S8'de Audi exclusive, seçili döşemeler, renkli deri ve özelleştirilmiş renk seçenekleriyle beraber dijital Matrix LED farlara da yer veriyor. Otomobilin kendine özgü hatları ve kaliteli malzemelerin kullanımı yeni Audi S8’in iç mekanında sportif bir duruş sergilediğini ortaya koyuyor. Üç farklı arka lamba seçeneklerini de alıcılarının beğenisine sunan araç, devrim niteliğindeki far teknolojisi ile dikkatleri çekiyor.

Espresso mobil, otomobilde taze kahve demlemeye olanak sunuyor. Fakat espresso mobili kullanabilmek için güvenlik açısından otomobilin park edilmesi gerekiyor.

Peki Audi S8'in teknik özellikleri neler? İşte, Audi S8'in teknik özellikleri ve 22 Aralık 2022 fiyat listesi…


Geri Dön